Čo hovoríte na homosexuálov? vyjadrite svoj kompletný názor, ku všetkému.....
Vyjadrite svoj názor ku homosexuálom, máte v tiede homosexuála, poznáte nejakých...aký súú? máte ich radi? aký máte na nich názor...všetko okolo toho, )
Nič proti tým ľuďom nemám. Nestretla som žiadneho, avšak nemala by som problém sa baviť aj s ním, je to človek ako my... (teda ak sa správa normálne, ale to už je o osobnosti..)
Homosexualita je podla mna "choroba" a vela ludi (najma mladi) si to doslova namyslaju, ze su takto orientovany. Nemam rad nazory, ze homosexualita je nieco normalne, nie je. Ano dakde priroda spravila chybu a tychto ludi obdarila touto orientaciou. Normalna je heterosexualita, kde sa spoji muz a zena a splodia potomka. O tom to je. Nie o tom, ze spolu chodia dvaja muzi. Raz umru a nic po sebe nezanechaju, ziadneho potomka. A vyhovorky, ze si mozu deti adopotovat je smiesne. V pohode mozu, ale nie je o ich priamy potomok a nikdy nebude a to je asi jedine co mozu. Kolko % homosexualnych parov si adoptuje deti? Myslim, ze malo. A skresleny pohlad, ze kazdy par je rodinne zalozeni je blbost. Homosexualita nebude nikdy spolocnostou tolerovana a ked bude iba do urcitej miery. Hadajte preco? Predsudky? NIE. Je to len isty pud cloveka, ktory sa brani niecomu neprirodzenemu co aj homosexualita je. Aj priroda robi chyby preto si myslim, ze takehoto cloveka nie je mozne vyclenit niekde mimo. Su to ludia a zasluzia si zit. Len sa mi nepaci, ze chcu zit az moc "komercne". Ukazovat sa, uzatvarat partnerstva a mat vselijake prava. Nemaju ich? Maju ako kazdy iny clovek. To mozme urobit zvlast prava pre heterosexualov, pedofilov, zoofilov.... Nech majú také práva ako ostatný. Ak chcú mat nieco viac potom to znamena, ze su nieco ine co v podstate aj su. Spolocnost ich nechce lisit, oni sa chcu lisit. Tot moj nazor.
... cize mi je relativne jedno s kym dotycny/dotycna spava, pokial je to dobry clovek, tak je to dobry clovek, a ked je to zly clovek, tak je to zly clovek, bez ohladu na to s kym spava to je moj cely nazor
@hajzelodkosti - pises basnicku otazku ze "Kolko % homosexualnych parov si adoptuje deti? Myslim, ze malo." a ja ti polozim protiotazku...
Nie je nahodou adopcia homosexualnymi rodicmi protizakonna? Cize mozno oni by si aj adoptovali decko z domova, ale podla zakona nesmu... Len normalne hetero rodinu smu adoptovat decka,ne?
poznám homosexuálov, nemám proti nim absolútne nič...sú to predsa tiež ľudia a zaslúžia si normálne žiť, a to že sa chcú sobášiť je ich vec, keď môžu existovať rôzne extrémistické sekty a náboženstva, tak prečo by sa nemohli homosexuáli sobášiť
@bagurin nepisem basnicku pisem svoj nazor...aspon je moj, nie ako daktory co si iba daco precitaju. Kukal som to a mas pravdu, ale nie vsade vo svete je to zakazane. Su krajiny, kde to funguje napr. Dansko
V živote som nestretol/la žiadneho: Blbosť!! ani nevieš koľko ich je v tvojom okolí, čistý gay a ani to an ňom z ďaleka nie je vidieť
Je to choroba: ďalšia hlúposť, je to dané geneticky, tak ako sa niekto narodí heterákom tak sa niekto narodí homosexuálom, kto tvrdí inak je nevzdelaný dement
názor: nevadia mi (ale dal by som ich vystrieľať) to je ako keby som povedal: nevadia mi katolíci jehovisti, ale dal by som ich vystrieľať (serieš si do huby)
neúplné rodiny nie sú pre deti moc dobré, nikto tu nepropaguje adopciu detí homosexuálmi, hoc ja som za, nevidím na tom nič zlého
percento homosexuálov je mylné, je nás viac
Bisexualita nie je výmysel, ale kopa gayov si tak zakrýva svoju homsexualitu bisexualitov/psychická nevyrovnanosť /terapia u psychológa
choďte mudrovať inde, keby ste tak vedeli čo všetko iné je pre dieťa strašné, ale to je fakt o inom, a založiť fórum čo si myslíte o homosexuáloch, je infantilizmus prvého stupňa, to ako keby som založil diskusiu čo si myslíte o Slotovi? Podľa mňa je to dementný prepitý kokot a nedám si to vyhovoriť, tak asi tak to tu vyzerá
@hajzelodkosti ..ty si ale fakt dementny obmedzeny zakomplexovany xudaK. normalne je mi ta luti .. podla mna si choroba ty!!! a horsia ako rakovina vsade sa do takixto tem pxas a pises tam svoje dementne obmedzene nazory , ktoe ani nazormi nesu, lebo ked je niekto tak zakomplexovani z bi a gay ako ty, tak nemoze bit ani normalni a ani v poriadku tvoj nazor= nazor zakomplexovaneho obmedzeneho xudaka . tot vsjo,
@nikeboy nikde sme si to nevysvetlili ak si myslis, ze tvoje vysvetlenie znie asi takto: "zakomplexovany jebko" a podobne tak ja ti hovorim pal do pice. Ok? Ziaden mier ale aspon vidim aky si. Zapicujes a potom chces mier. Nestojis si za svojim co dokazuje, ze si len kecalek co ma silne reci.
@29 no nadavku som na ti nikdi nenapisal, tak vaz slova. nedavaj mi do ustto co som nikdy nepovedal!! bud taki laskavy, dobre?! no ja som nenadaval ti, ale teraz si jaSNE DOKAZALAKI SI ZAKOMPLEXOVANI OBMEDZENY A ZAVSE K TOMU AJ PRIMITIVNY XUDAK.
# 39 nikeboy (zakladateľ diskusie) Streda 24. júna 2009 19:44 Ďalšie diskusie od nikeboy »
nikeboy
16 ročný chalan
shadows town
Na dobrej ceste Čo? @hajzelodkosti , lenze ja som ti nenadaval. a ani nepouzil slova co si tam pisal ty jej. akoze dobre, aj ona nemusela ti nadavat. ale tak..ako bi bolo tebe, keby dakto o tebe povedal co si tam pisal na tu temu ty?! dobre, nemusis z tym suhlasit a ani sa ti to nemusi pacit , ale potom naco ides do presne takix diskusii na tu temu?! ved nestacilo bi ti tam napisat ze-"nesuhlasim a nepaci sa mi to, ale tolerujem druhich" alebo nieco podobne?! hm?! ako mier. stavim sa z tebou a aj ostatnimi ze....vo vela veciax sa da najst z kazdim spolocna rec. ale su aj par temy v ktorix sa proste nezhodneme. ale to neznamena ze sa tu budeme sa hadat alebo co. skor najst temu kde najdeme spolocnu rec. naco sa pustat do tem a diskusii v ktorix sa nikdi nezhodneme?! to len hadky a hadky a hadky.
a ked si este stale tak..obmedzeny a zakomplexovani ze nadalej sa pxas do tem do iktorix ta je prd, a len urazas ludi...tak si ZAKOMPLEXOVANY PRIMITIVNY XUDAK!!!!!!!!!!!!! AU SI TO ZAPIS NIEKDE NA PAPIER a hlavne nenadavaj-neurazaj ludi len preto ze sa ti nepaci...napr. ze dakto ma modre oci , alebo ze byva inde ako ty alebo koli inim tvojim KOMPLEXOM.....TY MUSIS BYT RIADNE ZAMINDRAKOVANI CLOVECE KED NIC INE NEWIES LEN URAZAT A NADAVAT.
AKO @HAJZELODKOSTI..KTO TY SI , ZE IDES TU PISAT TAKE VYPLODI TVOJEJ XOREJ HLAVY CO SI NAPISAL NA ZACIATKU?! MOZES IST NA KUBU ALEBO DO IRANU, TAM BY SA TI ISTO PACILO. NO ESTE SOM ZABUDOL NA SEVERNU KOREU. TO SU KRAJINI PRE TVOJE XORE OBMEDZENE A ZAKOMPLEXOVANE NAZORY AKO STVORENE. TY NEMAS ZIADNE PRAVO TU PISAT O LUDOX KTORIX ANI NEPOZNAS A URAZAT IX PRE IX ORIENATACIUU. MAS URCITE NA 10000000000000000000000000000000000000000000000000000% PROBLEMI Z VLASTNOU SEXUALITOU.!!!! LEBO INAC SA TO NEDA VYSVETLIT. AKO VRAVIM...XOD DO IRANU ALEBO DO KLDR A TAM SA TI BUDE ZIT.......A ZAPAMETAJ SI ZA SVOJE SPINAVE USI....JEDINI KTO TU NIEJE NORMALNY ..SI TU JEDINE TY AJ Z TVOJIMI ZAKOMPLEXOVANIMY A ZAMINDRAKOVANIMI NAZORMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@nikeboy pocuj ty nervacik ukudni sa. Po prve keby si cital celu diskusiu tak som v tej diskusii vyjadril uplne normalne svoj nazor nakolko to dievca mi prve povedalo to co povedalo. Ja som neurazil jej orientaciu. Zas zacinas s tymi komplexami? Dobre sa na tebe bavim Som ti povedal ak mas problem mozes mi to povedat do oci a nevrieskaj lebo dostanes infarkt. Decko.
@34 ved som ti to aj tam pisal ze nemusela ti hned nadavat ja sa bavym na tebe ...sa vyhrazas?! xodil som sutazne na plavanie niekolko rokou, tak radsej nexci si to "povedat rovno do oci". a ukludni sa ty, ja som kludny...ja narozdiel od teba som ti nenapisal ani jednu nadavku!!!
Ja z vas nemozem seckych...dal by som vystrielat gayov?...tak tomu mudrcovi by som tak priala aby bol sam gay alebo aby aspon jeho deti boli...Vy tu nadavate na homosexualov ze pre vas chudacikov heterakov je nechutne sa pozerat na dvoch bozkavajucich sa ludi rovnakeho pohlavia, alebo ze je to choroba...alebo ja neviem ake drysty...A zamyslel sa z vas "DOKONALE NORMALNYCH" niekto nad tym ako sa citi clovek ktory o sebe zisti ze je homosexual a ked sa zalubi nemoze chodit po ulici s clovekom ktoreho ma rad za ruky alebo sa k sebe pritisnut v parku na lavicke len preto ze by to pohorsilo "normalnu" verejnost?...Nikto z vas si to nevie ani predstavit ale reci ma kazdy velke...Nemam rada obmedzencov co si myslia ze zedli mudrost sveta a pritom prd vedia, nepoznaju ani jedneho gay-a osobne, a hlavne si robia obraz podla stupidnych parodickych americkych filmov...Ja nevravim ze mam rada kazdeho gaya, tak isto ako nemam rada kazdeho heteraka...su to ludia a hlavne osobnosti, a poznam vela afektovanych aj gayov aj heterakov...Nikoho neobranujem a nikoho neodsudzujem...je mi uplne jedno ci bi po ulici chodili pariky dievcat, chlapcov alebo heterosexualnych dvojic...tak dospejte ludia...
A PS:Nechapem uz najvacsieho mudrca co porovnava uchylakov, zoofilov a inych delikventov z homosexualmi...nemaju nic spolocne...kazde z tychto deviacii moze mat aj homosexual aj heterak...a ked sa niekto zacne statistikami obhanat...kde tento trapny svet speje ja uz nepochopim...
Plne súhlasím s hajzlomodkosti : a aký má zmysle vytváranie takýchto tém ked na birdzi je ich už celá kopa a je tam tolko príspevkov že ich prečítanie zaberie jedno-dve daždivé popoludnia takže?
Ježiš... stále sa to tu nezmenilo ... dokola to isté a plne zmyselné... niektorý by sa možno mali pozrieť na to, aký je dnes dátum a pochopiť, že ak človek neškodí sebe, či spoločnosti, tak nech sa iný nestarajú...
Autorovi článku sa ospravedlňujem, že som neriešil k téme, ale ... reakcie boli jednoducho silnejšie
@bezu173 mala baba pocuvaj, sice tvoja odpoved nebola mierena na mna, ale nasiel som sa v nej. Gaya poznám osobne a musím sa stokrát zopakovat - proti nim ako ludom nic nemam! A ked sme pritom, kup si knihu, ktoru som uz stokrat vo fore spominal a tam si precitaj nazor odbornika, ktory ti vysvetli o com je homosexualita. Tak sa prosiiiiim ta nenechaj unasat svojimi predmenstruacnymi naladami a zamysli sa. Milujem naivne predstavy, ktore ludia maju. Vase pocity a city su v pici vsade ich vmiesate. Gay je proste gay a nic s tym nespravi, nech zije, dycha, nech je stastný, raduje sa, miluje, na vianoce darceky rozbaluje, ale! NECH MI NIKTO NEHOVORI, ZE BYT HOMOSEXALOM JE NORMALNE!
A ked sme u tych pedofilov...i pedofil sa pedofilom narodil tak isto ako gay sa narodil gayom. Lenze gay nikomu svojou orientaciou neublizuje zato pedofil ano. Jedine v tom je rozdiel. Keby teoreticky neexsstoval zakon, ktory by zakazoval pedofiliu tak dnes by ste sa tu zastavali pedofilov. Ja viem blby priklad, ale kto vie ten pochopi. A tí s ruzovými okuliarmi nech sa raduju aku svata bornu vec zas povedali. Oka nerisim kazdy ma svoj nazor na vec a nikto nikomu svoj nazor nevnuti.
@hajzelodkosti..zase tu jebes tie kktini?! NO NENORMALNY SI POTOM JEDINE TY!! AKO CELI ZIVOT CO SOM TU STRETEVAM STALE TAKIX KOKOTOU CO TU IDU PICOVAT ZE CO JE NORMALNE A CO NIE A PRITOPM SU TO NAJVETSI KOKOTI POD SLNKOM CO EXISTUJU!!!! ALE BY SOM JEDNEHO TAKEHO KOKOTA DOSTAL DO RUK TAK HO POLAMEM A ROZTRHAM AKO POJEBANU HANDROVU BABIKU!!!
@45 hm..lenze to vela gayou nerobi. dokonca kopec ix neznasa analni sex, . ani ja neznasam anal sex. takze pisat ze vsetci gayovia maju anal sex nieje pravda!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
oni za to nemozu , my za to nemozme
co mam snimi robit..
nemam ziadny nazor.. ignore
môžem sa vynadriť aj ked som sám homosexuál?
a no vadi mi to. ten jeho hlas,,, babsky... kks
Nie je nahodou adopcia homosexualnymi rodicmi protizakonna? Cize mozno oni by si aj adoptovali decko z domova, ale podla zakona nesmu... Len normalne hetero rodinu smu adoptovat decka,ne?
Z videnia poznám pár ľudí, ktorých tipujem na menšinovo orientovaných, ale jeden nikdy nevie.
Vnímam ich rovnako vlažne ako zvyšok populácie.
...ale chcel by som samopal
V živote som nestretol/la žiadneho: Blbosť!! ani nevieš koľko ich je v tvojom okolí, čistý gay a ani to an ňom z ďaleka nie je vidieť
Je to choroba: ďalšia hlúposť, je to dané geneticky, tak ako sa niekto narodí heterákom tak sa niekto narodí homosexuálom, kto tvrdí inak je nevzdelaný dement
názor: nevadia mi (ale dal by som ich vystrieľať) to je ako keby som povedal: nevadia mi katolíci jehovisti, ale dal by som ich vystrieľať (serieš si do huby)
neúplné rodiny nie sú pre deti moc dobré, nikto tu nepropaguje adopciu detí homosexuálmi, hoc ja som za, nevidím na tom nič zlého
percento homosexuálov je mylné, je nás viac
Bisexualita nie je výmysel, ale kopa gayov si tak zakrýva svoju homsexualitu bisexualitov/psychická nevyrovnanosť /terapia u psychológa
choďte mudrovať inde, keby ste tak vedeli čo všetko iné je pre dieťa strašné, ale to je fakt o inom, a založiť fórum čo si myslíte o homosexuáloch, je infantilizmus prvého stupňa, to ako keby som založil diskusiu čo si myslíte o Slotovi? Podľa mňa je to dementný prepitý kokot a nedám si to vyhovoriť, tak asi tak to tu vyzerá
aké máš vierovyznanie?
aňnejaké vlastné?
----------------------------------------------------------------------------------------
# 39 nikeboy (zakladateľ diskusie) Streda 24. júna 2009 19:44 Ďalšie diskusie od nikeboy »
nikeboy
16 ročný chalan
shadows town
Na dobrej ceste Čo? @hajzelodkosti , lenze ja som ti nenadaval. a ani nepouzil slova co si tam pisal ty jej. akoze dobre, aj ona nemusela ti nadavat. ale tak..ako bi bolo tebe, keby dakto o tebe povedal co si tam pisal na tu temu ty?! dobre, nemusis z tym suhlasit a ani sa ti to nemusi pacit , ale potom naco ides do presne takix diskusii na tu temu?! ved nestacilo bi ti tam napisat ze-"nesuhlasim a nepaci sa mi to, ale tolerujem druhich" alebo nieco podobne?! hm?! ako mier. stavim sa z tebou a aj ostatnimi ze....vo vela veciax sa da najst z kazdim spolocna rec. ale su aj par temy v ktorix sa proste nezhodneme. ale to neznamena ze sa tu budeme sa hadat alebo co. skor najst temu kde najdeme spolocnu rec. naco sa pustat do tem a diskusii v ktorix sa nikdi nezhodneme?! to len hadky a hadky a hadky.
-----------------------------------------------------------------------------------------
a ked si este stale tak..obmedzeny a zakomplexovani ze nadalej sa pxas do tem do iktorix ta je prd, a len urazas ludi...tak si ZAKOMPLEXOVANY PRIMITIVNY XUDAK!!!!!!!!!!!!! AU SI TO ZAPIS NIEKDE NA PAPIER a hlavne nenadavaj-neurazaj ludi len preto ze sa ti nepaci...napr. ze dakto ma modre oci , alebo ze byva inde ako ty alebo koli inim tvojim KOMPLEXOM.....TY MUSIS BYT RIADNE ZAMINDRAKOVANI CLOVECE KED NIC INE NEWIES LEN URAZAT A NADAVAT.
A PS:Nechapem uz najvacsieho mudrca co porovnava uchylakov, zoofilov a inych delikventov z homosexualmi...nemaju nic spolocne...kazde z tychto deviacii moze mat aj homosexual aj heterak...a ked sa niekto zacne statistikami obhanat...kde tento trapny svet speje ja uz nepochopim...
Autorovi článku sa ospravedlňujem, že som neriešil k téme, ale ... reakcie boli jednoducho silnejšie
som si istý že tá chyba by sa neopakovala niekoľko tisíc rokov
veď evolúcia zrýchľuje
A ked sme u tych pedofilov...i pedofil sa pedofilom narodil tak isto ako gay sa narodil gayom. Lenze gay nikomu svojou orientaciou neublizuje zato pedofil ano. Jedine v tom je rozdiel. Keby teoreticky neexsstoval zakon, ktory by zakazoval pedofiliu tak dnes by ste sa tu zastavali pedofilov. Ja viem blby priklad, ale kto vie ten pochopi. A tí s ruzovými okuliarmi nech sa raduju aku svata bornu vec zas povedali. Oka nerisim kazdy ma svoj nazor na vec a nikto nikomu svoj nazor nevnuti.