Asi sa rozplačem, môj život je v troskách,...už som zožrala 7 paklov ibalginu, živočíšne uhlie a zapila to nejakou hnusnou ohnivou vodou. Ja som fakt v koncoch Môj život sa rúca......Asi sa idem rezať.................. Nech už pustia SKYYYYYYYYYYYYYYPEEEEEEEEEEE / ja chcem SKYPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Dosť bolo sentimentality na najbližšíh 20 rokov...
Robia update ... každý deň má byť robený update v iných krajinách a práve ten najhorší deň jaky môže byť pripadol SLOVENSKU aspoň tak som počul neviem presnejšie
@20 áno áno skype je šrot hlavne na prenos dát je naprd.. a to "multitaskingove chatovanie" milión okien zasraných na ploche minimalizácia toho obludného programu by fakt ale fakt neuškodila!
ešte že používam malý jednoduchý a účelný komunikátor ako je napr mobil, a QIP (treba ho síce trošku nastaviť proti spamu ale inač je to bohovina )
Dokonalosť sa dosahuje nie tým keď už není čo pridať, ale keď už nieje čo ODOBRAŤ !
@21 hmm, vies preco je skype taky aky je(lepsi uz ani nemoze byt), lebo vyuziva vlastny VOIP protocol, a na prenos akychkolvek dat je pouzite encryptovanie. Cize ostan pri svojom mega QIPe alebo nieco skvelom podobnom. Po roku zistis ze ti konta pokradli Rusi a budes v peknej prdeli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Dosť bolo sentimentality na najbližšíh 20 rokov...
aj na 30 rokov
Treba pouzivat normalne neproprietarne VoIP riesenia..
ešte že používam malý jednoduchý a účelný komunikátor ako je napr mobil, a QIP (treba ho síce trošku nastaviť proti spamu ale inač je to bohovina )
Dokonalosť sa dosahuje nie tým keď už není čo pridať, ale keď už nieje čo ODOBRAŤ !
tiez skype pouzivam a neserie ma to