kedze je to mudre, musi to byt asi zive, aby to mohlo odpovedat ale kedze je otazka ze ČO ? tak ziva bytost to nebude, knižka ani nabozenstvo to nebudu lebo to su len subjektivne nazory ludí, takže to musi byt niečo, čomu všetci rozumejú a suhlasia s tym, a to že je to jasnejšie.... a krajšie.... keby sme sa mali tuto cestou uberať tak odpoveď nenajdeme, preto to bude asi tiež len subjektivny nazor autora s ktorym niekto možno nemusí súhlasiť ..... vfddfvvrbre
Cenu poeta roka by som ti nedel...... ale napad usiel
nemoze to byt nic a dokonca ani laska, lebo ako vsetci vieme, laska je slepa, zatvara oci pred nedostatkami a idealizuje..... cize nie je jasnejsia ako slnko , ani najmudrejsia na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
filip
krajšie ako diamant? no poznám ich veľa
a najmúdrejší je asi môj brat, lebo vždy ked som v izbe, on počas čumenia do monitoru chrlí také termíny a slová, aké som nikdy v živote nepočul
nemoze to byt nic a dokonca ani laska, lebo ako vsetci vieme, laska je slepa, zatvara oci pred nedostatkami a idealizuje..... cize nie je jasnejsia ako slnko , ani najmudrejsia na svete
ale krajsia ako diamant bezpochyby
pravda kvôli ktorej sa zabíja, miluje, obetuje a žije........filip
ďakujem za vaše názory....
@Dejf tak podla teba gay?