Baby kto má skúsenosti alebo vie, tak aký make up, je lepší na pehy ? bledý ako mám aj pokožku alebo tmavší .. používam tmavší, ale kamarátka ktorá má tiež pehy, používa bledý a sa mi zdá, že ten bledší jej ich zakryje viac .. lebo ten tmavší ich ešte zvý
tak to bol niekedy aj moj problem avšak použivam rôzne beliace krémy a proti pig. škvrnám tiež ich to zosvetľuje a make-up už nepoužívam kvoli tomu a čo viem tak vačšine chlapcov sa to páči
no ja mám bledú tvár a keď si dám tmavší make up, tak ich to moc nezakryje .. a omietku si na seba určite dávať nechcem počula som, že by sa mal používať takej farby make up ako máš sama pleť
Pehy sú krásne, ja by som ich nezakrývala, najviac ti vyskočia v lete a vtedy veľa make upu nepotrebuješ nie? stačí ti korektorka na to najhoršie a púdru trošku, a hotovo, ale sú na to krémiky, keby ich moc chceš zosvetliť, ale podľa mna je to hlúposť.. ja som na svoje pehy pyšná vždy...
Make up na pehy katastrofa ach niekedy ked to citam co tu niektori dokazu popisat . Ja mam ties trosku pehy ale neriesim ich vobec a make up pouzivam ... Ale ohladom toho make upu takze IDE fakt o tu kryciu schopnost ae mam radsej vzdy o trosicku aj ked je tmavsi makeup lebo ked som mala moc bledy vyzerala son hrozne ble.....
@anndreaa no ono velmi zalezi ajod otienov miektore znacky ich maju take neprirozdene najlepsie je najst make up rovnakej alebo aspon pidobnej farby ako plet no to je tazke .. ale skus BB cream
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Žiadny makeup ti nezakryje.. možno z tých svetlejších ale neviem
okerm iného sú pehy super.