Dermacol je lacný shit, seriózne Bioderma reálne zaberá minimálne dvom osobám, ktoré poznám. Samozrejme, že podstata je nedotýkať sa pleti viac, ako je nutné.
najlepsie mi pomohlo detstvo a odvtedy uz nic nepomaha. vsetko co robim je v podstate len pro forma ale naozaj som sa od puberty nezbavila nicoho. pouzivaj co sa tebe zda.
neviem ako s akné, ale čo sa všeobecnej starostlivosti o pleť týka, dermacol mi príde jemnejší ako bioderma. tá na mňa vždy pôsobila dosť agresívne... ale neviem aj tak je to asi úplne individuálne..
bioderma je to moj TOP ... mne ju odporucila kozmeticka a naozaj pomaha a to zdaleka niesom jedina, pouzivaju ju kamaratky a vsetky do jednej su spokojne
Acnevac, je to 3mesačná kúra v tabletkách, ktorá sa nesmie prerušiť, brala som to a odvtedy nemám žiadny problém a to som mala predtým akné vo velkom počte.
Mne pomáha Artistry. Je to kozmetika od Amway, je síce drahšia ale skvelá. Má príjemnú vôňu a sú na ňu len dobré ohlasy. Ja ju používam zatiaľ len skúšobne ale už vidím rozdiely. Aj keď ja nemám problémovú pleť.. ale je perfektná tá kozmetika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mne toto pomáha. tá pleť je už po 2 dňoch lepšia.
oh..som ako reklama na oddelovače vajec
@nessiee kde by sa to dalo kupit?
ale tuto sa dá objednať
» www.produktyzkonope.sk/akne/konopny-kr...
Mne pomáha Artistry. Je to kozmetika od Amway, je síce drahšia ale skvelá. Má príjemnú vôňu a sú na ňu len dobré ohlasy. Ja ju používam zatiaľ len skúšobne ale už vidím rozdiely. Aj keď ja nemám problémovú pleť.. ale je perfektná tá kozmetika.