deti co tak pisu ma sice seru ale moze mi to byt jedno. fico ma ovplyvnuje, preto je to podla mna najvaci fail zo vsetkych. a nadavanie na hip hop...nepocuvam to ale nestaram sa do ludi co to pocuvaju.
podla mna sa vsetko da ospravedlnit ale podla mna je najhorsie Zabuchnut kluce vo dverach, ked ides po dievca/chlapa to sa neda ospravedlnit.....
a potom tiez neviem pochopit preco sa tu zaklada forum bez nadpisu?ved otvorit sa forum neda ak tam nieje nadpis presne ide prikladom forum z nazvom hadanka.......
poradte ako sa to da otvorit lebo vzdy tam najdem aspon jedneho co to okomentuje?
@stephan zaujímavý postreh dobrá otázka, toto ani mňa nikdy nenapadlo čudné, že to až teraz niekoho napadlo
V každom prípade, BIRDZ ankety majú síce rovnaké poradie ale iné odttiene ako zástava homosexuálov. Farby vychádzajú z farebného spektra v photoshope, na spodu je červená, potom oranžová, žltá, žlto-zelená, zelená, bledomodrá, modrá, fialová, ružová + čierna navyše nech mám 10 farieb.
Gay zástava vychádza z dúhy, i keď dúha má tušim 7 farieb a gay zástava (viď tvoj obrázok) 6 farieb.
Dúha, gay zástava, a zhodou okolností aj farby v grafe birdz ankiet vychádzajú z ROVNAKÉHO FAREBNÉHO SPEKTRA farieb, a tak logicky MUSIA MAŤ ROVNAKÉ PORADIE, poradie nemá žiadne vzťah ku gayom, proste je to náhoda
Ale ani mňa to doteraz nenapadlo, takáto spojitosť. A si prvý kto sa na to pýtal
dala som poslednú možnosť, hoci som sa nevedela rozhodnúť medzi tým a Ficom. ale ľahšie je zabiť jedného Fica ako niekoľko tisíc blbých detí, čo tak píše...
@Tomas ale teraz to tak vychadza lebo este nikto nezahlasoval za moznost "Zabit doktora ktory robi aborcie s odovodnenim ze zachranujes nevinne zivoty" co je svetlozelena farba, co by porusila poradie.
Možno som staromódny, ale ja bojkotujem slovo FAIL . To je teraz nejaká nová móda? Veď naša sľoveňčina je tak ľubozvučná! Čo tak: porucha, výpadok, zlyhanie? Všade vidím samé "fail"...
Pokojne ma aj zjedzte, ale ja som na to slovo alergický
"Vediet, ze gradient je vlastne transformacia skalara na vektor, so zlozkami prislusnych parcialnych derivacii podla osi X Y a Z"
...toto je náhodou bohovské, to nabudúce použijem keď budem niekomu chcieť poradiť aby dal niekam farebný prechod, no neznie to štýlovo, že "picni sem nejaký pekný skalár transformovaný na vektor so zložkami príslužných parciálnych derivácií podľa osi X, Y a Z"?
a ešte mu potom rovno nadiktujem rovnice pre vývoj jednotlivých farebných zložiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
195 komentov
teraz pre mna by bolo trapne pocuvat metal napriklad. Lebo si myslim ze tam nespievaju ale blacia.
ale nebudem nikoho odsudzovat ked sa mu to paci. To je dost ubohe. A myslim ze to robia len zakomplexovanci ktori nemaju ine problemi, alebo deticky
ale aj zabudnut to meno je dost neprijemne
2. PhIsHaTh ThAqThOOo0ooO!!!!!!!!!11 XiXiXxxIiii
3. Počúvať Hip-Hop
4. Zabudnut meno chalana/baby s ktorym/ktorou si sa vyspal/a
a potom tiez neviem pochopit preco sa tu zaklada forum bez nadpisu?ved otvorit sa forum neda ak tam nieje nadpis presne ide prikladom forum z nazvom hadanka.......
poradte ako sa to da otvorit lebo vzdy tam najdem aspon jedneho co to okomentuje?
Je to tak robené úmyselne ? @Tomas to naschval sú tie farby v podobnom poradí?
V každom prípade, BIRDZ ankety majú síce rovnaké poradie ale iné odttiene ako zástava homosexuálov. Farby vychádzajú z farebného spektra v photoshope, na spodu je červená, potom oranžová, žltá, žlto-zelená, zelená, bledomodrá, modrá, fialová, ružová + čierna navyše nech mám 10 farieb.
Gay zástava vychádza z dúhy, i keď dúha má tušim 7 farieb a gay zástava (viď tvoj obrázok) 6 farieb.
Dúha, gay zástava, a zhodou okolností aj farby v grafe birdz ankiet vychádzajú z ROVNAKÉHO FAREBNÉHO SPEKTRA farieb, a tak logicky MUSIA MAŤ ROVNAKÉ PORADIE, poradie nemá žiadne vzťah ku gayom, proste je to náhoda
Ale ani mňa to doteraz nenapadlo, takáto spojitosť. A si prvý kto sa na to pýtal
Pokojne ma aj zjedzte, ale ja som na to slovo alergický
z recesie
...toto je náhodou bohovské, to nabudúce použijem keď budem niekomu chcieť poradiť aby dal niekam farebný prechod, no neznie to štýlovo, že "picni sem nejaký pekný skalár transformovaný na vektor so zložkami príslužných parciálnych derivácií podľa osi X, Y a Z"?
a ešte mu potom rovno nadiktujem rovnice pre vývoj jednotlivých farebných zložiek
este, ze mame to ctrl+c, ctrl+v
no tka to by si zabil keby si také niečo zrobil
ja osobne by som sa ti nato vytoto
jedine FICO