Čo myslíte? Koho si treba viac vážiť? Niekoho kto pre vás urobí niečo veľké a pekné raz a na celý život? Alebo niekoho kto je stále pri vás a robí pre vás malé drobné ale za to krásne veci?
Ako napríklad
Veľká vec, že vám v niečom pomôže, poradí
Nerozdeľovala by som to.. koho viac a koho menej.. proste vážiš si ho.
Lebo keď máš ťažký deň, tak je veľmi dobre keď ti niekto vyčarí úsmev na perách nejakou drobnôstkou..
áno ani ja to nejako nechcem rozdeľovať ale jednému človeku som povedala, že si ho vážim a on mi na to povedal, že nech si vážim niekoho kto pre mňa urobí niečo naozaj veľké
a ten človek robí pre mňa niečo takmer každý deň a pre mňa je to niečo veľké preto sa pýtam, určite to nie je tak, že to chcem orzdeľovať
viac si vážim ľudí, čo dokážu každodenne potešiť iných. Ak niekto urobí niečo veľké, pripadá mi to, akoby čakal odmenu alebo aspoň povšimnutie. Malé veci sú len detaily a ten, kto ich robí, za to zvyčajne nič nečaká. Robí ich preto, aby bol ten druhý šťastný.
Alebo niekoho kto je stále pri vás a robí pre vás malé drobné ale za to krásne veci? jednoznačne..veď také veci sú úplne krásne a vážim si viac keď som smutná a niekto ma rozosmeje ako hocičo iné...
treba si vazit vsetko a vsetkych....toho cloveka co by mi pomohol vo velkej veci si budem vazit do smrti....a toho cloveka ktory by mi pomahal kazdy den tym ze je by som si vazila kazdy den..kazdu sekundu co by som existovala... a tym padom sa cem vsetkym podakovat co pre mna urobili aj malo aj vela..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Lebo keď máš ťažký deň, tak je veľmi dobre keď ti niekto vyčarí úsmev na perách nejakou drobnôstkou..
no nenašla som ju takže fakt neviem ale ak hej tak sa ospravedlňujem
áno ani ja to nejako nechcem rozdeľovať ale jednému človeku som povedala, že si ho vážim a on mi na to povedal, že nech si vážim niekoho kto pre mňa urobí niečo naozaj veľké
a ten človek robí pre mňa niečo takmer každý deň a pre mňa je to niečo veľké preto sa pýtam, určite to nie je tak, že to chcem orzdeľovať
no ako pre koho a podľa mňa isto nie
a pekne povedané