@poklopec nie len moje fretky sú príkladom toho že je to blbosť ... @tysha nie fretky také proste nie sú...samci sa odbavia na hračkách...a to majú ruju skoro celý rok ... mám len samičky a tie si buď prejdú falošnou brezosťou alebo nie... absolútne nehrozí že by zomreli lebo sa nemôžu páriť...
@15 lenže to je injekcia na ukončenie ruje ...fretku dlhotrvajúca ruja vyčerpá a telo si nedokáže produkovať červené krvinky..poškodzuje sa kostná dreň a ničia sa biele krvinky... takže fretka nezomrie preto že sa nemôže páriť ale preto že jej telo je vyčerpané a prakticky bez imunity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Máš frigidné fretky či vždy pripravených samcov?
ale ten prasaci orgazmus tiez .... aspon vies, ze ked ti niekto povie, ze si svina ak ani nevie aky atribut ti pripisuje
@tysha nie fretky také proste nie sú...samci sa odbavia na hračkách...a to majú ruju skoro celý rok ... mám len samičky a tie si buď prejdú falošnou brezosťou alebo nie... absolútne nehrozí že by zomreli lebo sa nemôžu páriť...
ale posnazim sa