Salo alebo 120 dní Sodomy,doteraz to asi nič neprekonalo, a to som videl nechutnosti 2girls1cup,tubgirl? (baba vo vani má hnačku a serie si do ust),goat niečo(chlap,čo si roztiahol anál do nechutne veľkej veľkosti )
@11 akože nie, žeby mi robil pohľad na také veci radosť alebo čo, ale jednoducho sa pozastavím nad tým, ako môžu byť niektorí ľudia tak dementní, ale inak nič
1. nejaká ryba pečená tak,že ešte žila, ale z tela sa jej už dalo jesť
2. rybia hlava,ktorá sa ešte hýbala na tanieri 20 sekundové video,ale stačilo mi
alebo jedno zrejme ruské video pitvy,kde už to telo chytalo zaujímavú farbu...
ale aj tie teroristické videá,kde ľudom odrežú hlavy obyčajným nožom sú pekne nechutné, rozstrelená hlava a podobné nechutnosti tiež nie sú príjemné na pohľad
@terazticho aaa fuj otmi pripomina zakaladku aj ked mali tie ciapky dako to nepomohlo.. a ja ked nieekdy najdem doma ze nieco porste bleeee.. ajked jeto rodina fujky fuj aj moje sami hnusia jezis..
teraz si nespomínam, ale zdevastované nahnité telo ktorého majiteľ je stále pri zmysloch mi príde miliónkrát nechutnejšie než nejaké jedenie párkov pri sraní..
@0 co je na tom? O_o Osobne sa viem vacsinou nazrat mimo kupelne, ale fakt nevidim problem (bakterie su aj tak prevazne moje a logicky postup je dojest, utriet sa a umyt si ruky).
K otazke: blue waffle a video chlapika s nadorom na plucach, ktoremu dierou v boku denne odpustia sest litrov hnisu...a vkladanie silikonovych implantatov (blee)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a momentalne,nakolko jem parok,nie,nejem,mi nic nenapada....
ale aj tak najlepšie lahôdky sú tie čo vám prídu do labákov..ešteže som si zvykla
1. nejaká ryba pečená tak,že ešte žila, ale z tela sa jej už dalo jesť
2. rybia hlava,ktorá sa ešte hýbala na tanieri 20 sekundové video,ale stačilo mi
alebo jedno zrejme ruské video pitvy,kde už to telo chytalo zaujímavú farbu...
ale aj tie teroristické videá,kde ľudom odrežú hlavy obyčajným nožom sú pekne nechutné, rozstrelená hlava a podobné nechutnosti tiež nie sú príjemné na pohľad
K otazke: blue waffle a video chlapika s nadorom na plucach, ktoremu dierou v boku denne odpustia sest litrov hnisu...a vkladanie silikonovych implantatov (blee)
2girls1cup je hilarious