na formu otázky ako aj spôsobu položenia odpoviem nasledovne aký význam má vedieť pokiaľ človek nepochopí a aký význam má chápať pokiaľ človek nevie ... celkom na zamyslenie hh
no predsa len je efektívnejšie asi vedieť, no vnútorne túžim skôr po pochopení
@poke no veď v prvej časti som popísal že vlastne jedno bez druhého je zbytočné a najlepšie je chápať a vedieť súčasne ...
no efektívne z hladiska života je len vedieť a nechápať napr. ( vieš ako sa zapína telka, no presne nechápeš elektronicky ako to vnútri funguje) ale efektívnejšie pre teba je vedieť len že stlačiš gombik a ide to ... chapať to nemusiš lebo ked sa telka pokazí zavolaš si opravara ...
a tak, ďalej ale aj keď je vedomosť viac efektivna pre život ako pochopenie, viac hodnotné a dôležitejšie osobne pre mňa je pochopenie ... dúfam že pre každého ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
no predsa len je efektívnejšie asi vedieť, no vnútorne túžim skôr po pochopení
čo je toto za diskusiu?!
no efektívne z hladiska života je len vedieť a nechápať napr. ( vieš ako sa zapína telka, no presne nechápeš elektronicky ako to vnútri funguje) ale efektívnejšie pre teba je vedieť len že stlačiš gombik a ide to ... chapať to nemusiš lebo ked sa telka pokazí zavolaš si opravara ...
a tak, ďalej ale aj keď je vedomosť viac efektivna pre život ako pochopenie, viac hodnotné a dôležitejšie osobne pre mňa je pochopenie ... dúfam že pre každého ...