preco tu kazdy rozprava o rodine zdravi... mozno to znie bezcitne ale pripada mi to len ako fráza ktorú ludia používajú pretoze sa nechcu priznat vyzeralo by to ze su bezcitny ale urcite ma kazdy nieco co by nikdy nedal napriek vsetkemu ved rodina sa da obnovit,najdes si novych kamosov, a co je to za zmysel zivota zdravie to akoze nechapem, čoho by som sa nevzdal tak ano ale ako zmysel zivota, mojim zmyslom zivota je to aby som pocas neho nieco zazila a nie sa len prisposobovala, a vzdy bola ku kazdemu mily a robila to co mi povedia ved je to môj zivot, ja nechcem lutovat v starobe ze som dokopy nic nezazila a ze som si nic nedopriala, a cakat kym uz konecne zomriem lebo ma uz svet nebavi a za tych par rokov to uz aj tak nestihnem, a nevzdala by som sa urcite ticha, chvilky ticha
nechcem tu pocedat ze si nevazim zdravie rodinu kamosov.., precitala som si to este raz a pripadalo mi to tiez bezcitne, kamosov rodinu... si nesmierne vazim ale v tej chcilke ma to nepadlo lebo som to uz pocula viac krat, 7 .a ked ludia niesu rovnaki tak preco maju rovnake nezory, mne si napisal ze ludia niesu rovnaky a preto nemaju rovnake nezory ako ja ale potom preco maju takmer vstci uplne ine ako ja ale rovnake. trosku blbe
Rocher:....no vieš...možno si nájdeš nových kamošow a novú rodinu...ale keby si ich nájdem ja...tak môj život by potom asi nemal zmysel...lebo oni sú môj život...
hmm... nevzdala by som sa svojho zivota.. a niektorych osob ktore su v mojom zivote .... no ale zase ak by som ich mala zachranit tak sa toho zivota vzdam... hm... ale toto je dost dobra otazka
KONCERTYYYY .. neviem si bez nich predstavit zivot .. a moje zlaticka (bicie) neviem si predstavit ze by som si uz nikdy nemohla zahrat .... bez hudby .... no aj ked by som mala toto vsetko moj zivot by nemal zmysela bez kamaratov ... s kym by som chodievala na koncerty?? pre koho by som bubnovala??
Ja suhlasim ciastocne s Rocher priatelia, laska aj rodina ta moze zradit a vtedy zalezi len na tebe, ci sa s tym dokazes vyrovnat a znova zacat odznova. Preto je podla mna prvorade verit sebe a svojim schopnostiam. Aj ked zdravie je nenahraditelne, nedokazem si ani predstavit, ze by som bola vazne chora.
A mojim zmyslom zivota je splnit si to, po com tuzim a byt stastna. A nevzdala by som sa nikdy spanku a cokolady
pekné od vas...ze kamarati su pre nekerych viac jak rodina-zaujmavee. ked sa tak zamyslim, neviem,ci je to zmysel zivota,ale bez rodicov,sestier a mojho chlapa by som bola stratenaa. Niektorym priatelom uz nemam dovod verit.....ale rodina,aj ked sa akoze hadame...viem,ze by sa na mna nikdy nevybodla.a ta istota je zmysel zivota
ako samozrejme ze rodina priatelia zdravie ale v podstate ja to berem ako samozrejmost...pre mna zmysel zivota su vikend,prazdniny,alkohol,cigarety,laska...ale vekom sa to stale meni...a este viera v buducnost v lepsi zivot nie zeby som ho mal zly ale chapete ale priatelov by som moc neradil medzi zmysel zivota...ludia su svine a moze ta zradit najlepsi priatel ani nebudes vedet a nebudes to cakat...ale nie vsetkych ludi zivot ma zmysel myslim takych co su na pritaz...a aky vlastne je zmysel zivota??rodime sa a umierame to je cely cyklus sice je zivot krasny ale nejaky hlbsi zmysel asi ani nema
no viacmenej by som povedala ze najst si zmysel zivota je velmi tazke prtetoze vsetko sa to meni... ale niektory tu pisete veci ktorych by ste sa nevzdali napr fotak sa mi zda tam bol potom bicie... predstavte si ze bys te sa dostali do takejsituacie ze by ste to museli predat alebo proste ze by ste museli o to prist.. spavchali by ste samovrazdu??? vsak clovek ked strati zmysel zivota konci proste rezognuje.. skuste naozaj porozmyslat nad tym o co by ste naozaj nikdy v zivote nechceli prist... ti co tuna vycitali priatelstvoa zdravie je to umele?? hej toto si myslite??? predstavte si ze mate najlepsi priatelku albo priatela jej laska ochorie rakovina alebo nieco take povedzte mi ci by ste si v tej chvili nepovedali ze buedete radi ze budete zdarvy... alebo s laskou ... mam kamarata ktoremu pred ocami zabilo dievca priatelku... on chcelspacah samovrazdu koli tomu ze jej mohol pomoct on videl zmysel v priateloch... tak prosim neobvinujte ludi s toho ze zdravie laska priatelia RODINA su umele veci ... rodinu si v tejto dobe neceni dokopy nik..a neuvedomuje si ze rodina je jeho krv... tiez si viem predstavit ako by som trpela keby sa stalo niekomu nieco v rodine.. a ak niekto pise ze zdravie rodina laska apodobne veci su umele.... tak potom ukazte mi prstom na nikoho kto by zamrnil svoj zivot koli nejakemu fotaku alebo koli nejakej veci...
podal mna sa da zaobist bez vsetkeho, len to treba chciet.. .treba vediet, jak sa s tym zmierit, pretoze nech nam zmizne zo zivota cokolvek, stale tu bude nieco dobre, len si to musime uvedomit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
prečo? pretože nikto nie sme rovnakí
ty si urob a váž čo chceš,,,je to tvoje
pohoda
A mojim zmyslom zivota je splnit si to, po com tuzim a byt stastna. A nevzdala by som sa nikdy spanku a cokolady