normalne je to, naco je dana osoba zvyknuta.. akonahle sa objavi ina cielova osoba spavajuca sa nestandadne pre prvu osobu, nazve to spravanie za nenormalne.. Amrafel to napisal pomerne presne, ja by som to doplnil o "pre danu komunitu"
normalne budem sa vyjadrovat s klovu normalny je obvykly, pravidelny, bezny, v sulade so zvyklostami a predpismi... a je to este taky ktori nevybocuje z obviklej miery
suhlas s Amrafel... je to sposob ako by sa ludia mali chovat,co by mali robit,aby to okolie prijalo a nevicnievat z davu...vsetko co je v ramci normy chovania sa ludi,je "normalne"...
nesuhlasim zoberme si napriklad hinduistov a krestanov 2 naprosto rozdielne zivotne styli avsak o ziadnom z nich nemame dovod tvrdit ze je nenormalny lebo ono je to skor urazka ako niaky fakt... kdesto ked sa niekto sprava naproti zivotnemu stylu v jeho okoli to sa uz povazuje za nenormalne ...
Podla mna normalne = vseobecna vacsina, normalne je clovek, nenormalne je vrah.. vrah je sice tiez clovek ale nie je to normalne pretoze vacsina ludi vrahom nie je
Ale priznajme si to,kto chce byt normalny? Normalny nieje nikto,lebo kazdy sme trocha iny a normalnost je to najhorsie,co sa cloveku moze stat.Ja dufam,ze niesom normalny! A ked vidim niekoho,kto o sebe hovori ze je normalny,tak sa mi zda dost divne,lebo asi nevie,aky sam je.Ale mozno to je len moj nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov