Nieco co maju radi/potrebuju a v cenovej hladine ktoru si mozes dovolit.
Napriklad ja kupim otcovi model(lebo bol mlady modelar) a predplatne casopisu o rastlinach, lebo ma rad rastliny a robi na balkone dzungel...
mame vždy kúpim lak na vlasy, už ich má asi 17 na poličke v kúpelni, ale vždy sa poteší
ocovi kupujem šampón, vždy to má úspech, keďže je plešatý asi od 20tky
ale je to vždy také od veci, oni nič nechcú, ja tiež nie
@laurikaaa ja by som tiež fotrovi kúpil auto. Aj to plánujem po škole. Teraz som rád, že mám z čoho žiť ja sám s frajerkou. Takže v tomto za mňa paráda.
Ja som minulý rok kupovala ockovi kanárika a mamke lístky do divadla na niečo ,na čo strašne chcela ísť, len na to nechcela míňať
Tento rok kupujem ockovi košeľu s veľkými vreckami, lebo sa stále sťažuje, že takú nemá a mamka hrozne stresuje, tak ju asi pošlem na niečo relaxačné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Napriklad ja kupim otcovi model(lebo bol mlady modelar) a predplatne casopisu o rastlinach, lebo ma rad rastliny a robi na balkone dzungel...
ocovi kupujem šampón, vždy to má úspech, keďže je plešatý asi od 20tky
ale je to vždy také od veci, oni nič nechcú, ja tiež nie
(Life tip: ak budeš tatovi kupovať ponožky, uisti sa, ci nemajú príliš tesnu gumicku...)
sme rodina, ktorá nič nechce a nepotrebuje
Tento rok kupujem ockovi košeľu s veľkými vreckami, lebo sa stále sťažuje, že takú nemá a mamka hrozne stresuje, tak ju asi pošlem na niečo relaxačné...