Ahojte..som 24-rocny chalan minuly rok som spoznal dievca s ktorou som sa s kamaratil...boli sme dobri kamarati ale napokon sme sa do seba zahladeli a zalubili do seba....ona mala frajera v base ktoreho nesmierne milovala chodila s nim uz 4 roky vtedy....
dlhy clanok...ale precital az do konca.. ..sa kasli na nu.vies kolko zien je na svete... a stavim sa ze neprejde dlha doba a o inej budes rozpravat tak pekne, ako teraz o tejto...najdi si nejaky konicek, sport hocico co ti pomaly pomoze zabudnut...
vykašli sa na to. nechaj ju na pokoji, pokiaľ má baba v hlave bývalého, nemá to zmysel ťahať ju do vzťahu, ver mi...
a poviem ti takto, ak ten chalan čo ju nechal, bol ten ktorého naozaj ľúbila, tak bude veľmi dlho trvať kým na neho zabudne, odpustí mu a bude schopná ľúbiť niekoho iného. (áno, väčšinou sa zamilujeme do toho, kto je nám najviac schopný ublížiť)
prečítala som si iba nadpis a odpoveď je, že s rozchodom môžeš robiť 2 veci:
1. zmieriť sa s ním
2. nezmieriť sa s ním a teda donekonečna sa sebaľutovať
3. vypisovať rozsiahle fóra na Birdzi a tým uberať ich čitateľov o drahocenný čas, lebo si len ďalší zúfalec v rade zúfalcov, nezvládajúcich ťažkosti života a myslíš si, že toto fórum ti zázrakom vyrieši všetky problémy
Ne, ne dobre tú 3 možnosť ignoruj, to zo mňa hovorí len moja narušená empatická schopnosť
jednoducho sa nanu vykasli ,, bude ti to robit stale ,,, namotavat ta a potom odkopnut ,,,ked ti sama povedala ze si teba nezasluzi tak jej ver ,, ze asi nie , mas na lebsiu potom
no neviem neviem POVIEMJAKJE ze kto z nas dvoch je lepsi v slovencine...ja studujem na technickej univerzite v KE a neviem jak by si dopadla na nejakom teste zo slovenciny...mam aj matury zo slovenciny za sebou a mal som z toho plny pocet percent takze neviem.ale diky za reakciu
ahojte diky za Vase komentiky ...ale nedozvedel som sa od vas nic nove co by som nevedel....chcel sa docitat nieco co som nevedel alebo nejaky typ ci sposob jednania ohladom toho rozchodu..ale aj ja by som mozno takto reagoval na vasom mieste...takze dakujem...zivot ide dalej a v tomto si pomozem iba sam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a nerob s ním už nič
a poviem ti takto, ak ten chalan čo ju nechal, bol ten ktorého naozaj ľúbila, tak bude veľmi dlho trvať kým na neho zabudne, odpustí mu a bude schopná ľúbiť niekoho iného. (áno, väčšinou sa zamilujeme do toho, kto je nám najviac schopný ublížiť)
1. zmieriť sa s ním
2. nezmieriť sa s ním a teda donekonečna sa sebaľutovať
3. vypisovať rozsiahle fóra na Birdzi a tým uberať ich čitateľov o drahocenný čas, lebo si len ďalší zúfalec v rade zúfalcov, nezvládajúcich ťažkosti života a myslíš si, že toto fórum ti zázrakom vyrieši všetky problémy
Ne, ne dobre tú 3 možnosť ignoruj, to zo mňa hovorí len moja narušená empatická schopnosť
btw aj mna ta posledna veta rozsekala