Podla mna, by si mal byt sam sebou. Myslim, ze v tomto "novodobom" svete to mas skomplikovane ale myslim, ze ak je to dobre dievca, ktore nepozera na to co clovek ma (hlavne peniaze) ale je to dievca, ktore skor zaujima to co je v danom cloveku tak by nemal byt problem. Neviem ci si hanblivy alebo nie, ale hanblivost by mala ist bokom a mal by si ju niekam pozvat (myslim rande) a nechat ju nech ta spozna a aj ty ju. Mozes len ziskat
Ha, ha dobry vtip ,odkedy nevidiaci chodia do tej istej školy? hm ale može sa stať že ano su take vinimky ale nejako mi to nejde do Hlavy nevidiaci tu piše a čaka na nazori ale ako si to preči to fakt neviem, tak si nevimyšlaj že si nevidiaci ale zaujimave že si to tu nikto nevšimol ha ha to je zly vtip a ešte vie že je aj pekna ako ? sluchom čo alebo hmatom ? :-S
Suzanka ty si ale chytra super konečne niekto všimavy fakt ako vie že je pekna a ako to čita a ako to piše lol. A vy ostatny lepšie čitajte ked davate rady dali ste rady nevidiacemu len škoda že je vidiaci alebo mu to čita mamička? Ale inač dobry napad Wepmar dostal si tym až jedneho lol si dobry.
A kde je napisane ze aj ona neni nevidiaca? A myslitel: aok vie ze je pekna? a to musi byt dievca pekne aby si s nou chodil? nehovorim ze ta musi odpudzovat ale aj tak...niektory z nas nie su taky povrchny...
Predstavte si vseci ludia, ktory tu pisete, ze som nevidiaci. Vy si myslite, ze nevidiaci nepatria do spolocnosti ci co? Myslite, ze nexistuje program, ktory by
vsetko precital co sa zobrazuje na obrazovke. Vidim, ze aspon co si myslite o nevidiacich. A spochibnovat ci som nevidiaci, alebo nie. Nie je podstatne ani nebude. Ak si niekto mysli, ze nevidiaci nechodia z vidiacimi do skoly su na velkom omile.
a na takom druhom jej povedz niečo v tom zmysle, že aká je úžasná a tak ďalej. Zapichnes to celé s tým, že ju máš rád.
Je tam jeden problém. Chcem ťa varovať pre tvoje dobro. Daj si pozor na to, že či ti to neopätuje len z ľútosti, lebo si nevidiaci. Takto sa ľudia často sklamú.
jednoznacne by si ju mal pozvat dakam von... trocha pokecate a uvidis ako sa to vyvinie... tiez nemozu uskodit dake lichotky typu: ako mi je s tebou fajn... alebo dobre sa s tbou keca a podobne
pozri, aj Ray Charles balil baby a bol slepy...chitil ich za ruku a podla toho zistil, ze ako vyzera...a bolo to pre ne take zvlastne, ze maloktora ho odmietla...
musis mat na to sposob a hlavne svoj styl...on mal a preto bol uspesny...takze si vymysli pekne nejaky ten trik a ides...
poradtemi,je niekde v starom meste alebo petrzalke niaka skola kde ucia le parkour strasne ho chcem vediet a neviem kde sa to mam naucit skusil som uz skoro vsetko a ak je niekto ochotny mohol bi ma to aj niekto naucit bivam v starom meste.diky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vsetko precital co sa zobrazuje na obrazovke. Vidim, ze aspon co si myslite o nevidiacich. A spochibnovat ci som nevidiaci, alebo nie. Nie je podstatne ani nebude. Ak si niekto mysli, ze nevidiaci nechodia z vidiacimi do skoly su na velkom omile.
a na takom druhom jej povedz niečo v tom zmysle, že aká je úžasná a tak ďalej. Zapichnes to celé s tým, že ju máš rád.
Je tam jeden problém. Chcem ťa varovať pre tvoje dobro. Daj si pozor na to, že či ti to neopätuje len z ľútosti, lebo si nevidiaci. Takto sa ľudia často sklamú.
musis mat na to sposob a hlavne svoj styl...on mal a preto bol uspesny...takze si vymysli pekne nejaky ten trik a ides...
EQ
No tak ja neviem, tak ju skus pozvat von alebo tak... a ste kamosi, alebo sa aaspon tak trochu poznate? Potom sa to dalo lahsie poriesit