Chcel by som sa spytat, co mate vy najradsej na maznani/sexe so svojim chalanom. Mne sa uplne najviac paci, ked lezim a priatel mi jazykom oblizuje prsnu bradavku a druhu mi drazdi naslinenym prstom a ja ho pri tom hladim po vlasoch.
sú veci ktoré sa nedaju tolerovať, ani spoločnosť to nemôže tolerovať, rodina je základna bunka spoločnosti a rodina je muž+žena a decká a nie volaky prašivý buzeranti čo sa dávaju do riti.....mne sa to absolútne hnusí ale asi je to len môj subjektívny názor
@wardog Mne vadí jedna vec. Nech pokojne spolu chodia muž s mužom. Keď sa majú radi a vyhovuje im to, prečo nie? Síce s tou rodinou zdieľam rovnaký názor, prekáža mi, keď sú takí zženštilí. V rúzovuckom. Na ksichte viac make-upu ako ženy. Vytrhané obočie
A čo sa témy týka, lebo sa nám to tu nejako zvrhlo smiley: ): bozky na krk, ušný lalôček a potom tie ďalšie nemenovateľné veci
najprv k nazorom: je to jeho vec aj ked zase nemusi tu vychvalovat jeho sexualne radovanky...ale tak bolo to napisane Gay Bi Forum tak ste s tym mali rata nie??
Uz to bolo opakovane milion a jeden raz ale pre zanietenich intolerantnych ludi to je zrejme len placanie hrachom o stenu... Homosexual je proste homosexual tak ako cernoch je proste cernoch beloch je proste beloch a heterosexual je proste heterosexual nie je to vec volby... nanestastie pre vas pocet ludi ktori to chape sa znacne vyrovnava poctu tych ktori to nechapu a je len otazkou casu (samozrejme nehovorim o tyzdnoch ale ten cas raz nastane) kedy vas bude tak minimalny pocet ze nikto a absolutne nikto sa nebude musiet obavat ze mu niekto ublizi za to kym je. Ked vezmeme do uvahy postoj k homosexualite pred 30 rokmi je vlastne zazrak ze veci idu dopredu tak rychlo ako idu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
FUJ TY KOKOS
A čo sa témy týka, lebo sa nám to tu nejako zvrhlo smiley: ): bozky na krk, ušný lalôček a potom tie ďalšie nemenovateľné veci
no a k teme: nekomentujem
Rodina je bunka spolocnosti.Spolocnosti ktora predviedla vojny,rasizmus,nenavist,kriminalitu,vrazdy,tiranie,netoleranciu a 10000 dalsich veci.
Argumentovat proti homosexualnej otazke spolocnostou ma nulovu vypovednu hodnotu.
Keby vas tak neskutcne stvali zli ludia... ale nie vam je trnom v zadku ze niakemu chalanovi sa pacia chalani.No to je trasne naozaj...
Nieco vam poviem.Ak sa vam nepaci ze sa o niecom urcitom diskutuje na fore na to urcenom ste dost obmedzeni...
Pretoze nikto vas nenuti na toto forum klikat.
Z svet bez predsudkov