Takze s jednou babou som si pisala.... ze mam aj nick na pokeci...a powedala mi ze pokec tu ani nemam spominat bo vy vsetci ho nenavidite a budete nenavidiet ja mna takze len xcem vediet ci je to prawda.... co mate proti pokecu ? hm samozrejme ze
... v podstate ja nemám nič proti tým čo chodia na pokec..aj ja tam mám nick ale odkedy som prišla na birdz tak pokec ma vôbec nezaujíma.. a okrem toho povedzme si na rovinu nájdeš tam veľa ľudí s veľmi malým IQ.. nedá sa tam robiť pomaly nič len písať.. aj to väčšina ľudí píše len o hlúpostiach alebo po sebe nadávajú (samozrejme aj tu občas niekto na niekoho nadáva
a ja zas nechapem preco sa stale na birdzi zvykne porovnavat birdz a pokec, ked kazde z toho je o niecom uplne inom...pochopil by som to, kebyze napriklad aj birdz aj pokec su oba chaty, ze by sa porovnavalo, ktory je lepsi, ale toto mi fakt nedava zmysel...
@2 skus sa pozriet na birdz forum ci sa tu nahodou neprejavuju uchylne sklony zopar jedincov.. kedze pkc navstevuje omnoho viac ludi ako birdz tak tam zakonite musi byt aj viac zvratenych ludi..
nikto ti nekaze balit na pkeci pipky..
co sa tyka mna tak na keci som castejsie nez tu.. nemas tam sice svoju webku ani si nemozes upravovat webku ako chces ale chodi tam viac ludi a hlavne viac kamaratov ..
jezis na pokeci je kazdy...preto tam kazdy chodi a tak kazdy s kazdym sa tam stretne....ale tu vela ludi nieje ktorych poznam, je to tu pomalsie a zlozitejsie ale tak co som aj tu lebo som mor a sirim sa a sirim
aj ja tam mam nick, ale chodim tam len obcas a vacsinou maily pozriet. Su tam pomaly same male deti, alebo ludia co maju taky rozum. Ked si budes chvilu vsimat plochu tak uvidis neskutocne vela dementnych otazok a viet... Su tam samozrejme aj normalny ludia, ale je ich tam o dost menej. Navyse su tam neschopny admini a k tomu webmastri si nevedia ani vyriesit technicke problemy.
Aj ja tam mám nick... ale slúži to len na mail, do nejakých miestností zavítam raz za uhorský rok, aj tak tam mám vždy kopu správ len od dvoch ľudí ktorým neodpisujem... inak súhlas s @athelasil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tu nezáleží na tom, či máš alebo nemáš nick na pokeci.. tvoja vec....ale len na birdzi máš svoj svet
Tu to je o vlastnej tvorbe, názore.
na pokeci sa tiež dá spoznať normálny človek, možno len ne tak lahko
napríklad na iboys.cz je milión úchylov, už mi tam aj písalo dosť takých ale spoznal som tam aj pár super ludí...takže tak
nikto ti nekaze balit na pkeci pipky..
co sa tyka mna tak na keci som castejsie nez tu.. nemas tam sice svoju webku ani si nemozes upravovat webku ako chces ale chodi tam viac ludi a hlavne viac kamaratov ..
takze tak je to..
pokec je blby, vypadava, a zmazal mi fotky/nazvy k nim
mas archiv RP? -ked zaplatis
mas oznacovanie RP? -nie
hodnotenie foto/stavov/blogo?? -nie
na pokeci sa ani neda pisat blog!!
staci? niezeby to tu uz velakrat bolo.