Prvý ozaj letný den a ja uz nemôžem A to je len 27 stupnov, nechcem si predstaviť, ked bude 37 dva týždne vkuse... Ale toto bola zatial pre mna velmi prijemna jar?
nie, že radšej, ale miernu zimu zvládam omnoho lepšie ako horúčavy.
a je pre mňa jednoduchšie si obliecť jednu - dve vrstvy navyše, ako sa niekoľkokrát denne mazať opalovákom, aktívne sa vyhýbať slnečnému žiareniu a a zašívať sa v klimatizovaných miestnostiach polovicu dňa
Milujem leto, ale nie veľmi horúce ako 2015, to bola katastrofa, napríklad také ako v roku 2018 bolo super. Cez deň niekde medzi 25-30, veľa slnka a sem tam nejaká búrka. Posledné dve letá boli na môj vkus príliš chladné. Zima má byť zimou so všetkým čo k nej patrí, mrazy, sneh ale nie stále hmla a nízka oblačnosť, nech sa ukáže aj slnko. Posledné 2 zimy toho veľa nepredviedli aj keď tento rok to bolo predsa len o kúsok lepšie ako vlani, vďaka snehu. Posledná poriadna zima bola v roku 2017
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a je pre mňa jednoduchšie si obliecť jednu - dve vrstvy navyše, ako sa niekoľkokrát denne mazať opalovákom, aktívne sa vyhýbať slnečnému žiareniu a a zašívať sa v klimatizovaných miestnostiach polovicu dňa