podľa toho čo je noc... neviem dnes asi spať nejdem.. a zajtra asi až tak okolo 5tej.. takže.. dobrú a nič takého zaujímavého neplánujem .. budem rozmýšľať
rozmyslat co s listkom na Sonatu.. ak nepredam, tak idem.. ale nemam s kym.. tak neviem.. okrem toho rozmyslat ako vybavim prihlasky a hlavne kam.. potom ako vybavim studentske dane, odkial vezmem tlacivo a kedy mi pride vypis od zamestnavatela.. mal by som si pozerat minulorocne maturity zajtra.. predam jeden listok na Sonatu, kedze som dohodnuty, tak rozmyslam, kolko ma tam necha stat v tej zime..
asi si pozriem navrat do buducnosti.. stara dobra komedia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
asi si pozriem navrat do buducnosti.. stara dobra komedia..
pustite si pred spankom
Viem, ale tie hemeroidy fakt bolia
@adrianne
22:05 - odrazím útok ožratej mládeže, pričom zrejme utrpím tržnú ranu nad okom
22:08 - stretnem super dievča, ktoré mi ranu ošetrí. Následne zistím, že je to agentka tajnej organizácie pre očkovanie ľudí nanobotmy
22:51 - začína sa mi točiť hlava, idem si sadnúť do blízkeho podniku
23:28 - zisťujem, že mám roengenové videnie, počujem ľudí stovky metrov vzdialených a že dokážem ovládať mysle ľudí okolo mňa
23:36 - zisťujem, že to boli halucinácie
23:40 - 23:59 spím na stole
00:00 - "záverečná" budí ma majiteľ baru
00:01 - 3:21 blúdim mestom, nemám peniaze ani mobil (dôsledok spánku)
3:22 - všímam si, že ma prenasleduje podivná postava
3:45 - postava, ktorá vyzerá ako moja kópia, mi vysvetľuje, že prišla z budúcnosti a varuje ma aby som neotváral nejakú obálku
3:59 - 5:28 kráčam domov
5:29 - prichádzam domov, pri dverách leží obálka, ja ju v polospánku otváram a vzápätí ma pohlcuje tma.
5:40 - zobúdzam sa v inej dimenzii....zvoní mi budík.
"Achhh zas škola"
.....a tak
Večer dojdi