oooooo bože mooooj ja megááč milujem celý,,velké hranolky,,velý sprite,,a chees to je mojeee,,a chickenburger je tiež fajn,,no tam si jaa vybrať viem,,jakú som dostala chuuť
mimo témy, ale dnes som videla kamióna-dodávateľa mekáča
fuj a md neľúbim (a odmalička som bola vedená k bezkolovému, bezčipsovému, bezhranolkovému a bezmekáčovému životu . plus ešte ked som sa dozvedela, ako sa to pripravuje, no grrrrrrc
je mi uplne jedno ze je to nezdrave a podobne picoviny, je to urobene tak, ze mi to proste chuti aaa asi chcicken mcnuggets so sladkokyslou omackou... plus, tie reci, ze to okolo kurata ani neslo, si nechajte pre seba
Podporujme vseci nenazranu ameriku, ano!!! Ladujme do seba rychlo vsetci jednu porciu za druhou, aby aj k nam rychlo prisli extra huge porcie!!! A potom sa mozme tesit na podobne percento obezity ako ma USA...a potom uz mozme znizit aj kvalitu skol, znizit ju aspon o 80%, aby sme boli rovnako prijebane sprosty ako cela amerika...
24:... podporujme cinu, tym ze kupujeme vyrobky z nej. Podporujme Skandinaviu, lebo si kupujeme Nokie. Podporujme Japonsko, lebo kupujeme ich elektroniku. Podporujme arabske krajiny, ked si kupime kebab. to mas to iste...
Pici, sloboda demokracia, kazdy nech si zere co chce, preto sa tam aj ja raz za cas vystravujem, kedze je to rychle a mam stravnych plnu picu Inak vam burinozrutom nikto do zradla nepicuje, tak nechajte nas omnivory napokoji...
Ja McDonald v zásade nenavštevujem, nenájdem tam takmer nič, čo by som dokázala zjesť. Naozaj nič pre mna, a som tomu rada. Ale neriešim tých, čo im tam chutí . Istý čas som si tam tiež chodila posedieť s partičkou kamošov, lebo oni ťažkí mäsožravci . Ale ja akurát hranolky, sem-tam... inak si oveľa radšej dám niečo fajn varené, alebo aspon bagetu.
fiiiha ... heesburgery a tu vanilkovu zmrzku v kornutku idem sa zabit a jahodovy shake a robia tam inak fakt dobre hranolky nespecene a nenacucane olejom
Par krat som tam bol ked som bol mensi a nevidim na tom nic. Je to tak nezdrave a lduai keby videli ako sa to pripravuje, tak by to do ust nedali Skoda, ze nesu aj nejake bio fast foody
ja ked som tam tak dvakrat do roka tak, McChicken, hranolky a ta vanilkova zmrzka s teplou cokoladovou polevou. Tu som mala asi dvakrat v zivote a pamatam si ju stale. mnaaaam. a nemam rada tu colu klasicku, lebo je v nej hrozne vela ladu
ach boze... toto sa neda citat... ked o tom nic neviete, tak netrepte... mcdonalds ako jedna z najvacsich svetovych spolocnosti by si nemohla dovolit klamat v kazdej svojej kampani, kde zdoraznuje kvalitu masa, ktore pouziva v svojich vyrobkoch...
58. KFC je lepsie??? sa zobud...to ti nevadi, ze maju maso pripravene na niekolko hodin vopred???
59. este ta nikdy nenapadlo vypytat si napoj bez ladu??
akoze ja netvrdim, ze je to najlepsie jedlo na svete (a najzdravsie uz vobec nie) ale fakt, hovorit nepotvrdene sprostosti....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
fuj a md neľúbim (a odmalička som bola vedená k bezkolovému, bezčipsovému, bezhranolkovému a bezmekáčovému životu . plus ešte ked som sa dozvedela, ako sa to pripravuje, no grrrrrrc
mozno zmrzku..ale aj ta je az nechutne sladka podla mna..
ale keby som sa tam chcel nažrať a napojiť do sýtosti tak ma to stojí 200 Sk, čo je v normálnej reštaurácii solídny obed aj s pivom
a ja iba kavu... a zmrzku s hranolkami
necudo, ze je take oblubene
26...ano ale vadi mi iba USA
27.
k tym hranolkam este:
Podpalte mc-donald !!!
v Mcu maju dalej velmi dobru zmrzku a jahodovy shake, ale na ten treba mat stastie ci ho dobre naslahaju a nebude moc riedky.
Avsak od urcite casu som si povedal, ze tam ani nepachnem. S glutamanom sodnym chuti dobre vsetko, aj keby ste mali rovno zrat umelu hmotu.
Kašlem vám na zdravú stravu!!
KFC je lepsie
(aj ked to su vsetko tie iste sracky)
58. KFC je lepsie??? sa zobud...to ti nevadi, ze maju maso pripravene na niekolko hodin vopred???
59. este ta nikdy nenapadlo vypytat si napoj bez ladu??
akoze ja netvrdim, ze je to najlepsie jedlo na svete (a najzdravsie uz vobec nie) ale fakt, hovorit nepotvrdene sprostosti....