Mne zase umývať riad nerobí problém, len pri tom spotrebujem veľa vody.
A neznášam vysávanie očividne čistých kobercov (tam kde je kopa špiny a otrusiniek, tie zase vysávam s radosťou, lebo potom vidím, že vysávanie malo zmysel ) a neznášam aj utieranie prachu - je to nekonečná robota a najmä neznášam utierať prach na všetkých možných soškách (nie mojich).
ja mam upratovanie celkom rad ak to robi niekto iny a mozem sa pozerat.....ale neznasam ked mi pri tom zavadzia alebo nebodaj musim ist nabok lebo vysava
ja rada zehlim, ale nie kosele, potom rada umyvam okna a rada hadzem pradlo do pracky. Na druhej strane ho nerada vesiam, nerada umyvam kopy riadu a nerada umyvam dlazku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A neznášam vysávanie očividne čistých kobercov (tam kde je kopa špiny a otrusiniek, tie zase vysávam s radosťou, lebo potom vidím, že vysávanie malo zmysel ) a neznášam aj utieranie prachu - je to nekonečná robota a najmä neznášam utierať prach na všetkých možných soškách (nie mojich).
rada umývam dlážku.. ale neznášam keď mi po nej niekto behá abo čo, proste keď riadim, nik nesmie byť doma. alebo potulovať sa okolo
Ale čo neznášam? Umývanie podlahy a utieranie prachu.. A možno by som neznášala aj umývanie riadu, ale máme umývačku
Zo všetkého ostatného mám polohysterické stavy.
ale nemam rada utieranie prachu, umyvanie podlahy a samozrejme umyvanie okien
Neznášam a ani nerobím umývanie okien, umývanie riadu a na utieranie prachu musím mať náladu
A najviac neznasam rucne pranie...