@luucuska NA SRANIE SLÚŽI ANÁLNY OTVOR!!! ZADOK SA MYSLÍ SEDACIE SVALY A TIE SLÚŽIA (LOGICKY) NA SEDENIE! KU*VA UŽ SA TO NAUČTE ROZLIŠOVAŤ!
a k téme: je to individuálne. sú ženy ktoré by som strielal, ale na tých dobrých sa mi páčia práve tie dobré vlastnosti. ale vo všeobecnosti asi tá nežnosť, citlivosť, komunikatívnosť, a vlastne ženskosť. a to že mužov tak povediac dopĺňajú
čo sa týka vzhľadu, tak jednoznačne oči, pery a vlasy....a čo sa týka povahovo, tak obdivujem zriedkavú inteligenciu, vernosť, ženskosť a hlavne keď nechlastá a nefajčí
co na nej milujem? To aka je. Mila, dobrosrdecna, inteligentna, s nazormi, nase rozhovory, ked mrnci, ked sa tuli, ked ju mozem hladit a vidim aka je spokojna. Ked ju mozem pobozkat na jej makke licka. Milujem jej telo, jej pokozku, to ako vonia, ako sa usmieva, ako sa pozera a jej pusinku, ktoru mozem papkat. A milujem na nej to, ze mi veri. Ze ja mozem verit jej a ze sa dokazeme chapat navzajom. Milujem, ked si predstavim, ze s nou chcem raz dieta, nikdy mi nikto taky pocit nedal a preto co citim a preto aka je si ju nesmierne vazim a respektujem. Je to zena, ktora sa tazko hlada. Lubim ju
zenskost mile zeny, zenskost, lebo ta sa akosi z vas vytraca, a niektore z vas sa spravaju viac ako chlapi....to ze mate pevne prsia, osi driek, gulaty zadocek a vaginu z vas robi iba fyzicky zenu, nie dusevne, takze nam muzom stojite IBA za sex, a nic ine.....a potom nenariekajte, kolko je tu kurevnikov, bezcharakternych muzov a pod...ked chcete, aby sme mali radi aj vasu dusevnu stranku, tak by mohla byt aspon z polovice taka pekna ako vasa ehm telesna schranka, lebo ovela skor najdem "fajnu jebacku" ako mile a zlate dievca........
@drejka ja by som to napisal podobne, ba az lepsie, ale v momentalnom fyzickom a psychickom rozpolozeni sa mi nechce nad takymi komplexnymi vetami rozmyslat koniec koncov, ona to vie
mňa tiež najviac priťahuje práve tá ženskosť, nežnosť, jemnosť.. keď ju môžem chrániť, pritúliť sa k nej a hlavne keď pri rozhovore s ňou nemusím mať pochybnosti, či sa rozprávam so starým chlapom v krčme pri pive, alebo s dámou..
@echoechoecho Koniec koncov, také dievčence s charakterom a ženskosťou vo vnútri nevymreli, ale chlapi sa radšej otočia za tou krajšou telesnou schránkou a tá čo nie je bohyňa ulice má smolu...takže si myslím, že vy ani ako nemáte spoznať tie milé zlaté dievčatá, pretože mnoho z vás si povie, že to nie je "bohyňa" tak na ňu kašlem
Milujem na zenach ked su mile, nezne, citlive (vsetko s mierou samozrejme), inteligentne, uprimne, ked v jednom kuse neriesia kokotiny, ked piju pivo, nevadi im cibulovy smrad a vedia varit.
@luucuska Hahaha, no oooooohromne smiešne. Ale chápem, čo ti nedávalo zmysel. Slovo.
Jasneže nechodím s dospelými ženami, ale s mladými dievčatami. Až nato, že všetky tieto (tohto typu) aj napriek tomu, že sú ešte mladé, cecky majú aj o niekolko čísel väčšie než dospelé ženy a to nevtipkujem. A ešte dodám k poprsiu - nie sú tučné, že by to mali z toho.
Myslím, že ti to je už jasné. Okrem toho, môj vek je 13 a pól ak ti to je stále celé smiešne, smej sa na tom aj rok. LOL O___o
@zirafkaadka nevymreli, ale tych je sakramentsky malo....a co myslis pod tym "bohyna ulice"? mne to evokuje pubertalne trapky, co chcu byt za kazdu cenu stredobodom pozornosti, a vzdy vonku sa kur*ia aspon s tromi chlapmi...ja hovorim o zenach 20+, tam take "bohyne ulice" nie su ...btw aj zeny sa vzdy otocia za telesnou schrankou, vies ludia nevidia do vnutra, takze sa ani za charakterom nedokazu otocit
@echoechoecho je ich málo ale o to viac ich treba hľadať a vážiť si ich
Bohyne ulice naozaj nemyslím dievčatká, myslím tým aj staršie....na ulici vidieť kadečo. To je samozrejmé, že do vnútra sa nedá vidieť, ale dáš mi za pravdu, že vy chlapi ste na tom úplne inak ako ženy Vy naozaj pozeráte len po tom, čo vám vyhovuje a potom sa sťažujete, čo je to za kravu.
najdôležitejšia je ženskosť, nežnosť... proste ťažko to vysvetliť - to je tenký hlas, pohyby, pohľad, nežná mäkká pokožka, dobrosrdečnosť... a tie ostatné môžu vyzerať ako chcú, ale keď raz žena pôsobí viac ako muž, tak ju budú mať muži iba na sex, alebo na nič...
@22 toto je hádam to najkrásnejšie, čo som čítala! toto keby niekto napísal o mne, tak sa asi roztopím alebo čo... nech je takých chlapov, ako si ty viac @hajzelodkosti !!! (a hlavne nech sa mi z nich jeden ujde )
@luucuska kontrolná protiotázka, čo je také krásne na chlapských zadkoch? lebo pokiaľ viem tak mnoho žien má vo zvyku posudzovať aj tie naše, aspoň teda médiá to tvrdia
a odpoveď na otázku: obvykle všetko. hlavne ten iný charakter vyžarovania, vo väčšine prípadov, iný spôsob myslenia, cítenia, reagovania, to že ich správanie je obvykle svojim spôsobom jemné a svetlé aj v momentoch kedy sú "hrubé", proste v skratke to že sú charakterovo vo väčšine prípadov protikladmi chlapov (čo znie hrozne zovšeobecňujúco, ale platí to podľa mňa vo väčšine prípadov, ide len o to v ktorých kúskoch konkrétne a ako veľmi).
...na každej inú množinu detailov. ak by sa všetky už v praxi objavené, aj neobjavené, ale teoreticky existujúce množiny týchto detailov sčítali, za znamienkom = by sa asi nachádzalo slovo "všetko".
a to isté by sa asi dalo povedať o tom čo na nich neznášam.
čokoľvek môže byť v určitom kontexte pomilovaniahodné a v určitom inom kontexte iritujúce. čiže v globále nejde ani tak o jednotlivé detaily, ale o ich konkrétne kombinácie.
Ale šak tí chlapi nie sú zlí, vlastne sú zlatí. Len my ženy im nedávame šancu preukázať sa. Ak ide babská partia na diskotéku, čo robia? Kritizujú výzor chlapov..a kde je to povestné srdce, ktoré každá ospevujeme? Tá povaha a charaktery, ktoré tak chceme? Stačí vidieť amora vyzerajúceho ako Aston Kutcher.....a sme v kolenách.... toto mi vždy robili a robia kamošky. NIektoré sú aj vydaté....hamba ako Luxemburg, ale ok....nesúdim, no názor napísať môžem. A že sme dobré len na sex? A prečo dávame?! ( Jasné nie všetky)...Co tak viac úcty k telu a k životu samotnému? A muži sa tiež zrazu zmenia a z borca nakoniec zostane len zlatý chalan, čo ťa dokáže mať rád....
na tej mojej krasulienke milujem jej inteligenciu,to aka je vynaliezava a pohotova v kazdej situacii a vzdy ma vo vsetkom podrzi...
a k zovnajsku ani neviem co dodat,proste dokonala v mojich ociach..jemna pokozka na celom tele a hrejiva pri kazdom dotyku,dokonale krivky ktore ma obnazené vzdy dokazu tak poriadne rozpalit..no proste som z nej paf a som uplne spokojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
lebo navariť, oprať a ožehliť si už viem
lebo nám to slúži len na sranie,neviem jak vy :/
A samozrejme vaginku, tu najviac
I'm in love with 'vaginka'
povahová stránka : inteligenciu , oddanosť , spoločenskosť
ja som za @6
a k téme: je to individuálne. sú ženy ktoré by som strielal, ale na tých dobrých sa mi páčia práve tie dobré vlastnosti. ale vo všeobecnosti asi tá nežnosť, citlivosť, komunikatívnosť, a vlastne ženskosť. a to že mužov tak povediac dopĺňajú
milujem hlavne srdce,povahu...
@nicolkaa to co ma byt?ha?
Povaha: Hravosť, tolerancia,
@echoechoecho ta posledná veta ale ostalo ešte pár milých a zlatých dievčat,nič nie je stratené
a z tých fyzických veci - oči, úsmev, zadok
A dlhé vlasy nesmú chýbať.
Česť výnimkám samozrejme
Fasa vzťahy boli
Určite fyzicky a psychicky vyspelé baby by išli po 13-ročnom
Jasneže nechodím s dospelými ženami, ale s mladými dievčatami. Až nato, že všetky tieto (tohto typu) aj napriek tomu, že sú ešte mladé, cecky majú aj o niekolko čísel väčšie než dospelé ženy a to nevtipkujem. A ešte dodám k poprsiu - nie sú tučné, že by to mali z toho.
Myslím, že ti to je už jasné. Okrem toho, môj vek je 13 a pól ak ti to je stále celé smiešne, smej sa na tom aj rok. LOL O___o
Bohyne ulice naozaj nemyslím dievčatká, myslím tým aj staršie....na ulici vidieť kadečo. To je samozrejmé, že do vnútra sa nedá vidieť, ale dáš mi za pravdu, že vy chlapi ste na tom úplne inak ako ženy Vy naozaj pozeráte len po tom, čo vám vyhovuje a potom sa sťažujete, čo je to za kravu.
najdôležitejšia je ženskosť, nežnosť... proste ťažko to vysvetliť - to je tenký hlas, pohyby, pohľad, nežná mäkká pokožka, dobrosrdečnosť... a tie ostatné môžu vyzerať ako chcú, ale keď raz žena pôsobí viac ako muž, tak ju budú mať muži iba na sex, alebo na nič...
A keď je taká,jemná,hravá... eeej,také môžem...
a odpoveď na otázku: obvykle všetko. hlavne ten iný charakter vyžarovania, vo väčšine prípadov, iný spôsob myslenia, cítenia, reagovania, to že ich správanie je obvykle svojim spôsobom jemné a svetlé aj v momentoch kedy sú "hrubé", proste v skratke to že sú charakterovo vo väčšine prípadov protikladmi chlapov (čo znie hrozne zovšeobecňujúco, ale platí to podľa mňa vo väčšine prípadov, ide len o to v ktorých kúskoch konkrétne a ako veľmi).
a to isté by sa asi dalo povedať o tom čo na nich neznášam.
čokoľvek môže byť v určitom kontexte pomilovaniahodné a v určitom inom kontexte iritujúce. čiže v globále nejde ani tak o jednotlivé detaily, ale o ich konkrétne kombinácie.
@22 to bolo naozaj krásne ako si to sem napísal ... dúfam že nie si jediný svojho "druhu"
Ale je to pochopiteľné, keby mala byť s niekým, s kým "chodí" viac ako trikrát do týždňa, tak skolabuje...
Okrem toho písala aj, že je skôr "chlap" ako baba...(povahou)
Alebo len závidí tej babe, o ktorej si písal A súhlasím s @60
Všetky jej krivky tela takže ... celé telo a hlavne, že uletená, vtipná, rozumovo nezaostáva za staršími ženami
rád sa dotýkam jej pokožky a masírujem ju Jej sa to páči, mne to nevadí Vďačnosť je na tom celom najkrajšia
Takže vlastne nemalo by ma to práve zaujímať.
a k zovnajsku ani neviem co dodat,proste dokonala v mojich ociach..jemna pokozka na celom tele a hrejiva pri kazdom dotyku,dokonale krivky ktore ma obnazené vzdy dokazu tak poriadne rozpalit..no proste som z nej paf a som uplne spokojny