Poznám jedného chalana, kt. si myslel, že je Bisexuál. Mal zážitok so ženou a aj s mužom. Na oboch sa mu dal do pozoru. Po jednom tzv. malom vzťahe si ale začal triediť myšlienky a svorne začal tvrdiť, že je hetero! Ten jeho vzťah bol s chlapom.
Dobre, tak odpoveď na tvoju otázku: Kopa ľudí žije v klamstve a sú tak šťastní. Pravda bolí, lož je sladká. Nečudujem sa, že si chlapec vybral to, čo si vybral
@4 hej- ale aj kopa ľudí tak trpí- poznám pár z nich a ubíja ich to- aj chcú z toho klamstva preč- ale nemôžu, lebo stratia odvahu a boja sa, čo by to spravilo s tou osobou- ja to neuznávam- ale je to jeho vec-
-ako hovorí moja mama- vždy dojde na moje slová- vravela som ti to, prečo si ma neposlúchal
tak asi je pre neho to co si o nom ludia myslia dolezitejsie ako jeho vlastny sukromny zivot pretoze inak fakt neviem preco by dobrovolne robil to co nechce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
-ako hovorí moja mama- vždy dojde na moje slová- vravela som ti to, prečo si ma neposlúchal