spať, len tak byť v posteli & chill, pozerať seriály/filmy, čítať (dpč úplný sloth som). aha, a keď som u niekoho, kto má mačku, kľudne by som všetok čas venovala mačke, aj milión hodín
Counter Strike ... GTA SA multiplayer ... Florbal, Pozerať na zápasy, počúvať hudbu(ale to niekedy prestane baviť ) No a písať si ma neprestane baviť. Ale to je všetko.
ked nepocitam sex a spanok tak s dlatom v ruke vyrezavat z dreva alebo zo zvarackou robit nejaky art projekt -- dalej ma velmi bavi patrat na internete po niekom a vystopovat vsetky informacie ako detektiv ,bicyklovat a cakat na zaber pri nahodenej udici,,,
Veru , suhlasim, neuskodi, ja hram len to- za posledny rok som tam nazbieral ale 250hier. Ale su aj zavisli blazni ako napr moj brat co tam ma ale 1500 hier @boolean
Ja som doteraz do lolka vložil dokopy dva týždne môjho života okolo 450 hier.. začal som to hrať intenzívnejšie až nedavno.. pokiaľ tvoj brat nemíňa každý kúsok svojho volneho času v dote tak je to ok.. Ja si dam pravidelne každú noc aspoň tri hry a som spokojný...
ratat priklady, ale len isty druh strasne bavi, to mam hodiny ako sekundy a skvely pocit ked mi niektory vyjde
no a potom kukat videa alebo sa prechadzat po meste ci prirode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ale tak hlavne čítať, maľovať, šoférovať, pozorovať ľudí a premýšľať ...
no a potom kukat videa alebo sa prechadzat po meste ci prirode
A ty?