Akoze neznami? O mne si myslia bud ze som namyslena alebo trapna - ti co si myslia ze som namyslena mi neskôr povedia ze si to o mne mysleli ale tych druhych tak z casti tipujem lebo taki sa so mnou neskamosia :/
ze som smutny ... pocuvam tu vetu alebo otazku dost casto pritom za kazdym na nu odpovedam ze nie som wtf...to ze je clovek aktualne ticho neznamena ze musi byt automaticky smutny ... v podstate smutny byvam naozaj iba zriedka
mňa toto spravidla netrápi, pretože je to fpodstate základ blaženého bytia- - srať na to, čo si iní myslia!
chce to ale miernu elaboráciu - toto platí hlavne pre záležitosti ega, teda čo si iní myslia o Tvojom vzhľade, vystupovaní, obliekaní, etikete, proste dajme tomu zovňajších, povrchných veciach.
pokiaľ ale ide o etiku či morálnu filozofiu, myslím, že by každému malo záležať nielen na vlastnom svedomí, tak aj na určitých morálnych axiómach, a v neposlednom rade aj na názoroch ostatných.
Ze som hodne antisocialna a arogantna, co je v oboch bodoch pravda, ale na prvy dojem je to silnejsie ako v skutocnosti
A 100% neznamych ludi si mysli, ze som ekonomka alebo studentka umenia, co ma fakt celkom zranuje. Plus casto predpokladaju, ze som mierne hlupa.......
haha ludia si o mne myslia že som uplne divná,ticha (nejsom,som najväčší extrovert,pri tých spravnych osobach )...hm,je toho kopu čo si myslia o mne..radšej to už nekomentujem
že som tichá, zlá, flegmatická satanistka...treba ma spoznať pri poháriku, vtedy som milšia
a možno to zo mňa všetko vyžarovalo kvôli tmavému oblečeniu a dlhým čiernym vlasom, ale už ich mám krátke a červené, tak uvidím aké budú odozvy teraz
No.. tak čo som počula, vraj som odmeraná, chladná, nekamarátska a namyslená, možno až arogantná. Ale nájdu sa aj takí, ktorým nevadím, no pre rodinu a priateľov som naopak otvorená, nad vecou, empatická a vie sa o mne, že som zlá občas, ale asi si zvykli
@xy12345 vdaka, to je mile. Parkrat sa mi stalo, ze som uverila reciam druhych ludi o tom, kym podla nich som a dopadlo to zle. Preto sa chcem zameriavat radsej na to, kym som v skutocnosti a inych uz neriesit.
@eriz_ nz , Druhy ta poznaju ovela horsie ako ty sama seba, preto ich pohlad/nazor je ovela menej presny... alebo zase niektori povedia ine ako si myslia... rozumne , zameriavaj sa na to kym si v skutocnosti a pohlady/myslienky inych riesit nemusis.
Ti co ma registruju si myslia ze som zlata alebo ze mam 15 (pripadne oboje) a ostatni ani nevedia ze existujem cize si podla mna nic nemyslia lebo aj keby ma videli si uz ani nepamataju
@forte ja by som sa kamosila skor s trapnou ako namyslenou
Musím zaklopať, ale som našťastie dosť obľúbený, ľudia ma poväčšinou pokladajú za vtipného, toho, čo má v konečnom dôsledku vždy pravdu, šikovného Z negatívnych vlastností asi najviac to, že som perfekcionista a musím mať vždy všetko spravené na 110 %, ale to je aj pravda
Btw. zaujímavý dojem tu väčšina z vás o sebe vytvára
Ja si myslím, že ma ľudia zas tak neriešia. Pripadá mi, že im je niekedy jedno či som pri nich alebo nie. A možno im vadí, že celkom dávam najavo svoje emócie. A ľudia čo sú mi blízki tak to je úplne iné. Radi so mnou trávia čas, vedia že im úprimne poradím keď budem vedieť a som aj celkom vtipná v spoločnosti v ktorej sa cítim príjemne a kde nie je veľa ľudí.
Vsade ma majuza drzeho kokota kam pridem a davaju mi to vyzrat...ked ja vraj vyzeram ako slusniak a ked zistia ze mam nekonvencne nazory a som drzy a nicim ich naivne nazory na mna tak su vsetci hnusni, lebo ivh serie, ze ma neodhadli
Kadečo, veľmi rôznorodé veci, občas dokonca až protichodné (niekedy tým, že sa ma nesnažia poriadne spoznať / dávajú zbytočne príliš na prvý dojem, niekedy zas tým, že predsa len sa mi neustále viac či menej mení osobnosť - či už tým, že nechcem stagnovať ale napredovať, alebo tým, že ma ľudia o čosi ľahšie dokážu otráviť / potrebujem viac času sám pre seba než tomu bolo kedysi).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
(nemyslim si, ze si o mne ludia nieco myslia, len ja si to nahovaram)
[ale je to neznesitelne slight_smile:
aj tí, čo ma majú radi, aj tí, čo nie
takže na tom asi niečo je
chce to ale miernu elaboráciu - toto platí hlavne pre záležitosti ega, teda čo si iní myslia o Tvojom vzhľade, vystupovaní, obliekaní, etikete, proste dajme tomu zovňajších, povrchných veciach.
pokiaľ ale ide o etiku či morálnu filozofiu, myslím, že by každému malo záležať nielen na vlastnom svedomí, tak aj na určitých morálnych axiómach, a v neposlednom rade aj na názoroch ostatných.
a o mne si kadečo myslia..čo ja viem..nevidím iným do hlavy
A 100% neznamych ludi si mysli, ze som ekonomka alebo studentka umenia, co ma fakt celkom zranuje. Plus casto predpokladaju, ze som mierne hlupa.......
a možno to zo mňa všetko vyžarovalo kvôli tmavému oblečeniu a dlhým čiernym vlasom, ale už ich mám krátke a červené, tak uvidím aké budú odozvy teraz
@eriz_ prečo ? Ja si napríklad myslím že si dobre rozumne pekne dievča
:S
@forte ja by som sa kamosila skor s trapnou ako namyslenou
Btw. zaujímavý dojem tu väčšina z vás o sebe vytvára