No neviem kedy presne ale zemeguľa už he dosť otelpená už je v tom globalnom oteplený ja som z oravy a tu je pomerne teplo nieje tu sneh a to je už dosť zlé.
LOL.. ved je zima preboha..naco chcete teplo? ved to mate v lete.. v zime ma byt zima, sneh a nie + neviem kolko stupnov.. teraz je uplne krasne len keby nasnezit chcelo este daco
jezkove oci! ked je teplo "globalne oteplenie, globalne oteplenie", vsetci sa idu pototo.... tyzden je tak, jak ma byt a vsetci "aaaaa... zamrzneme, kedy bude teplo"
@M@trixx S tým rozdielom, že ja chcem teplo už od kedy sa začalo ochladzovať.
Nechápem čo tu zas vyskakujete prečo nechcem zimu, proste nechcem. O tom ale reč nebola, bola o tom kedy si myslíte, že sa oteplí.
Ja zimu neuveriteľne neznášam, nemá to žiadne, ale vôbec žiadne výhody okrem zimných športov (ktoré aj tak nerobím).
Neznášam keď mám omrzlé celé uši, líca a necítim si ruky, nič zmysluplné sa v zime vonku nedá robiť, jedine niekde uzimený utiecť do krčmy a tam sa buď ožrať, alebo dať si vriaci čaj, ale čo z toho keď aj tak potom v tej kose treba ísť domov. Všetko je vonku mrtve, špinavé, od blata, tráva neexistuje.
Musím sa obliekať jak kokot, riešiť obuv etc.
Dať na seba rifle, letné topánky, tričko, maximálne mikinu, nič neriešiť a ísť len tak niekde, príjemná teplota, pekné slnko, všetko v rozkvite, ach bože čo ja by som za to dal.
Koniec marca/začiatok apríla. Čo je to za debilné otázky? Buď si pozri predpoveď počasia, ak jej neveríš tak si nájdi na nete snímky z družíc a vydedukuj si to.
Alebo sa otužuj a nebuď zimomrivý ako baba (no offense). Je január pri Perúnovi Najchladnejší mesiac v roku. Čo by si chcel, aby bolo +15?!
Buď rád že je zima, raz o tom ešte budeš rozprávať vnúčatám (dedko, a čo to bol sneh?).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
nech posle teplo papliach jeden
Inak týmto mínusovým teplotám sa vraví globálne otepľovanie
este ani nezacala a uz som ju nechcela
a netusim kedy sa otepli, ale tak vyraznejsie asi az niekedy v marci
teste sa na leto, budete nadavat ako skapinate od horka v autobusoch atd.
Co sa tyka horucav v lete, tak ja som si aj vtedy vravela, ze vzdy lepsie ako zima
A ok, sneh je pekny, ligotavy, lalala..., vsetko, idylka, ale aj tak chcem teplo
Ale tak uplne v pohodicke pravdepodobne v marci.... april sa mi uz zda mierne prehnany na jar byva tych 10+
Nechápem čo tu zas vyskakujete prečo nechcem zimu, proste nechcem. O tom ale reč nebola, bola o tom kedy si myslíte, že sa oteplí.
Ja zimu neuveriteľne neznášam, nemá to žiadne, ale vôbec žiadne výhody okrem zimných športov (ktoré aj tak nerobím).
Neznášam keď mám omrzlé celé uši, líca a necítim si ruky, nič zmysluplné sa v zime vonku nedá robiť, jedine niekde uzimený utiecť do krčmy a tam sa buď ožrať, alebo dať si vriaci čaj, ale čo z toho keď aj tak potom v tej kose treba ísť domov. Všetko je vonku mrtve, špinavé, od blata, tráva neexistuje.
Musím sa obliekať jak kokot, riešiť obuv etc.
Dať na seba rifle, letné topánky, tričko, maximálne mikinu, nič neriešiť a ísť len tak niekde, príjemná teplota, pekné slnko, všetko v rozkvite, ach bože čo ja by som za to dal.
Alebo sa otužuj a nebuď zimomrivý ako baba (no offense). Je január pri Perúnovi Najchladnejší mesiac v roku. Čo by si chcel, aby bolo +15?!
Buď rád že je zima, raz o tom ešte budeš rozprávať vnúčatám (dedko, a čo to bol sneh?).