"Ja mám na starosti celý Časák a obsah Birdzu, jeho kontrolu, konzultácie s užívateľmi. Nahlasujem bugy, prinášam zlepšenia pre stránku, návrhy, atď. Neprogramujem. Tak potom neviem akým spôsobom na to kašlem."
@4lex Je to jeho práca, ako aj články o Lady Gaga tak by ma zaujímalo, koľko mu za to platia predsa. Zdravá filozofia, koľko môže dostávať takýto ultrapro redaktor, publicista?
@vast prečo ťa to tak zaujíma? a tak hej, nie každý článok je dobrý, ale predsa tu bolo už pár diskusií o tom, kto by chcel písať do "časáku" tak prečo si sa neprihlásil?
podľa mňa veľa, keďže mu stálo za to vykašlať sa na školu..
ale zase si myslím, že celá tá antiadmin kauza sa preháňa dosť, väčšinou robí to čo má, akurát sa mi tiež zdá hrozne vtipné ako používa admin nick na súkromné účely.. ale inak verím tomu, že ľahké to s nami nemá, keďže sme v niektorých veciach neskonale jebnutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
so suťou sa nezahráva! a cmučiQom sa nemažú fóra!
a robiQ fotku si vysuťil!
ale inak
a za funkčnosť birdzu on nemôže
tak v čom je problém akože?
ale zase si myslím, že celá tá antiadmin kauza sa preháňa dosť, väčšinou robí to čo má, akurát sa mi tiež zdá hrozne vtipné ako používa admin nick na súkromné účely.. ale inak verím tomu, že ľahké to s nami nemá, keďže sme v niektorých veciach neskonale jebnutí