@tenario ok..ale niekedy človeku padne sa odreagovať, zahodiť starosti,vypnúť, nepremýšľať, byť nezodpovedný a vrátiť sa do detských čias- urobiť niečo "crazy"
tak toho bolo vela to su najlepsie spomienky...neviem, napriklad ma napada ako sme na lyziarskom asi pol hodinu behali po celej chate rozmotavajuc za sebou toaletaky, lutujem toho, kto to upratoval alebo pred dvoma tyzdnami sme dve o polnoci skocili do akehosi jazierka, prelezuc dva ploty a len tak-tak sme sa vyhli zalobe
alebo ked sme kvoli stavke zjedli po devat tanierov polievky - nie je to take vtipne, ale tvar tej kucharky co nevedela o co ide....NIKDY nezabudnem
raz sme sa fotili na zachode v Krakowe.. mal som stiahnute nohavice a sedel na zachode, pri mne sedel na sedacke, ktora bola paradoxne hned pri hajzli, spoluziak a treti spoluziak to odfotil.. v tom prisla casnicka dat nove servitky na ten zachod..ked nas uvidela.. no.. to teda bolo =D
ja neviem raz ked sme boli zo skoly u zubara jeden spoluziak sa opital ci mu neda pastu a dal mu a tak sme hajzle v celej budove ostriakali pastou a klucky z dola abi si to nikdo nevsimol a potom sme pozerali iba ako ujko ide prec z hajzlov a ruky cele od pasty =D kamosovi som aj z trenkami satiahol na ihrisku gate =DNO A ZATIQL TO NEBOLO MOC 'CRAZY'..mmmm co ja viem estee neska idem s kamosom zubnou pastou na auta kreslit =D DRZTE MI PALCE =D
hm.. možno čudné, ale nič také ma nenapadá.. neviem či preto, že nič také som ani nezažila, ale si skráka na to neviem spomenúť..na príhody nemám pamäť..
@toxo ale hej, si taky úprimný a to sa mi na tebe páči...........a tým babaám sa nečuduj, sú klebetnice a nevedia rdžať jazyk za zubami........ale musíš byť dobrýýýý........filip
ako 15 som sa vybral saaam na hodokvas...bez stanu bez spacaku len ruksak s jedlom na chrbte...doma som fotrovcom nakecal ze tam budem mat kamaratov ze aj budem mat u koho spat v stane a tak ......to secko aby som videl Sex Pistols...=
na lyžiarskom sme si dali na klučku pastu a začali na izbe riadne vrieskať, nabehol tam profesor že čo robíme a celá ruka od pasty no dobré nervy mal
v škole sme naplnili kondóm vodou a hodili dali ho učiteľke na stôl
s kamoškou sme si zobrali prázdne vodítka s obojkami a šli tak do mesta, robili sme sa že máme neviditeľných psov napr sme stáli na prechode a "Beny sadni...teta nebojte sa on vás neuhryzne.... nechcete pohladkať môjho psa?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
alebo ked sme kvoli stavke zjedli po devat tanierov polievky - nie je to take vtipne, ale tvar tej kucharky co nevedela o co ide....NIKDY nezabudnem
bolo toho straaasne vela a vybrat to naj sa neda
raz sme sa fotili na zachode v Krakowe.. mal som stiahnute nohavice a sedel na zachode, pri mne sedel na sedacke, ktora bola paradoxne hned pri hajzli, spoluziak a treti spoluziak to odfotil.. v tom prisla casnicka dat nove servitky na ten zachod..ked nas uvidela.. no.. to teda bolo =D
ale v 2. triede som spoluziacke cez vyuc. hodinu ukazal pipika. ani neviem preco
a btw, na teba neposobim seriozne?
v škole sme naplnili kondóm vodou a hodili dali ho učiteľke na stôl
s kamoškou sme si zobrali prázdne vodítka s obojkami a šli tak do mesta, robili sme sa že máme neviditeľných psov napr sme stáli na prechode a "Beny sadni...teta nebojte sa on vás neuhryzne.... nechcete pohladkať môjho psa?"