pobozkal zensku ked som bol zadany,
behal som s pivom po strechach stankov s obcerstvenim na sirave a zhora povysenecky popri ukazovani znaku iluminatov krical, ze som iluminat
pytal som sa ibiho majgu, ze preco je cierny
prisiel som ku kamosovi k baru, ktory tam balil zensku a opytal som sa ho nahlas, ci dnes bude fajka
v tombole, ktoru organizoval primator mesta som vrieskal ze nechcem trapne ceny ale chcem od mesta pozemky (potom som nedostal prax na magistrate ehm
opity som si potykal ako prvak tusim s dekanom fakulty, aj ma pozval, potom som uz asi bol nevhodny, uz si nepamatam co presne som hovoril, ale viem, ze ma odprevadzal slovami "odpal mlady" a sedeli pri nom 2 studentky
raz som sa po silvestri zobudil bez tricka v snehu vonku
raz som po chate mal dorezany cely chrbat a nevedel som mesiac spat na chrbte vobec neviem co som robil...
polamal som kamosovi zabradlie na schodoch na chate a stolicku tiez
na kamoskinej chate som mal dat koberec vonku z chaty, lebo prislo kamosovi zle a ja som ho (ako som neskor zistil) dal v noci na cestu po ktorej chodili auta -zanechali pekne odtlacky
..absinth som zapíjala hruškou...
...spadla som do potoka v predstave, že to je skratka domov...
a tak inak asi nič horšie Skôr je najhoršie čo môže človek urobiť je vytriezveť lebo vekom to už potom hrozne bolí
o tej najvacsej neviem naisto, to mi len hovorili, ze vraj tak nepoviem ......ale naposledy som liezla po strechach co bola dost velka blbost v takom stave
no to by som tu asi stravil tyzden keby to malo byt vsetko ale napriklad v podniku som si raz pomylil slecnu co sedela vedla mna nalavo s mojou vtedajsou priatelkou co bola napravo zacal som sa snou bozkavat ako by nic a najkrajsie bolo ze ten bozk opetovala tak som pokracoval skoncil som u nej doma a zistil som co sa stalo az niekedy druhy den okolo tretej popoludni ked ma priateka cela nesvoja zobudila a ziapala do telefonu ze som hovado a co som to za blazna ked si ani neuvedomim ze spim z niekym inym no co uz podobali sa jedna druhej hehe
z nejakého divného dôvodu sme sa raz so spolužiakmi rozhodli, že ideme spať k tomu, čo býval z nás všetkých najďalej, samozrejme traja v jednej posteli, čo teda nie je najhoršie, ale bolo to strašne hlúpe
pravidelne som opitá balievala osadenstvo gaybaru, najradšej páriky - strašne sa super vedia bozkávať tí chlapci!
ale celkovo väčšina kokotín čo robím opitá má niečo spoločné s tým, že veľa kecám, veľa vecí čo by som nemala, prezradím na seba úplne všetko, píšem zmysel nedávajúce správy bývalým a tak
Este ked som na strednej slopaval prvu ligu, tak som sotil do byvalej, ked mi na jednej akcii brala chlast od huby. Ja si to sice nepamatam, ale dodnes ma to mrzi...
to ani nie ze najhorsie ale strasne kktiny to boli
vychrapal som sa s byvalej kamartkou na mojej narodeninovej oslave v dome byvalej pricom nas byvala nacapala
boli sme na stanovacke, nejak okolo deviatej zacalo prsat vsetci sa pobalili a kolegovci mi povedali ze idu vykopnut baby zoberu stan a pridu naspat ze do hodiny su tam
tak ja som vyzliekol tricko a prehnuty nad ohnom aby mi nevyhasol som cakal asi 3 hodiny jak kkt kym henti chumaji dosli pekne v suchom obleceni ja premoceny do nitky som sekerou ojebaval koru zo stromov aby som si ohen udrzal zima bola jak hovado
no keby mam vtedy sily este zabit ich
tak ich zabijem
keď som opitá, tak veľa rozprávam, veľmi veľa a také veci, čo by som normálne nehovorila a mám veľmi dobré nápady v takom stave, napríklad rozbíjanie pohárov na ceste, bozkávanie kamaráta, hádzanie sa do kríkov a tak
@dannyd14 mal som pohlavný prvý krát pohlavný styk s Karolínou Smoklíkovou a na konci som jej dal Krémový koláč (Creampie).
Kúpil som mačku.
Bezdomovcovi som dal posledné prachy a potom som šiel peši 15 km.
Honil som si pri krtinci.
Na námestí som kričal, že ma napadli mimozemšťania a hádzal som sa o zem.
Zachránil som mačku pred bezdomovcom, ktorý ju chcel ožrať vo víne, ktoré si kúpil za moje posledné prachy.
boli sme s kamošmi na takej fasa chatke,boli to vlastne 4 apartmány s dvoma izbami spojené do jednej chatky. no a bola tam vírivka.. ostatní niekam zmizli do niektorého z apartmánov a ja som sa chopila príležitosti, že hurá celá vírivka je moja, tak som sa do nej nasáčkovala už opitá aj s flašou vodky. nahá. po určitej dobe som dospela k záveru že je na čase vyliezť a piť na nejakom inom mieste-ibaže ako som tak škúlila do tmy, nikde žiadne uteráky ani moje plavky. tak som sa poobzerala, nikde nikoho, hovorím si prebehnem bez šiat aj tak je tma
hovno..vylezem z vírivky a zrazu všetkých 25 ludí jak sme tam boli sa zjavili, tak utekám zakrývam sa, bežím k apartmánu..zamknutý. tak som kričala spoza rohu nech mi dakto donesie klúče, aj mi doniesli. potom mám okno a ráno som sa zobudila celá počarbaná centropenkou.
stihol som spat v crepniku na ulici bolo to vecie nez ja .poprevracat 16 kosou pomeste ,skakat na aute zosrotovat kus auto stare ...plazit sa domou ako vojak v boji minimalne kilometer , diskotekove zoznamenia so starsimi zenamy uspesne a este vela ineho ale to uz si nehcam hah
u mna opilecke zazitky pravidelne prekracuju tu hranicu medzi hlupo vtipnym (ako napr. vsetky ktore som si tu precitala) a trapnym, ponizujucim, ubohym... ludia ktori so mnou piju 1. krat tak fakt nevychadzaju z udivu ako keby som bola niekto uplne iny, a za strasne vela veci sa asi dozivotne budem hanbit ale tak minulost uz nezmenim len sa pri najblizsej prilezitosti mozem skusit ponaucit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
pobozkal zensku ked som bol zadany,
behal som s pivom po strechach stankov s obcerstvenim na sirave a zhora povysenecky popri ukazovani znaku iluminatov krical, ze som iluminat
pytal som sa ibiho majgu, ze preco je cierny
prisiel som ku kamosovi k baru, ktory tam balil zensku a opytal som sa ho nahlas, ci dnes bude fajka
v tombole, ktoru organizoval primator mesta som vrieskal ze nechcem trapne ceny ale chcem od mesta pozemky (potom som nedostal prax na magistrate ehm
opity som si potykal ako prvak tusim s dekanom fakulty, aj ma pozval, potom som uz asi bol nevhodny, uz si nepamatam co presne som hovoril, ale viem, ze ma odprevadzal slovami "odpal mlady" a sedeli pri nom 2 studentky
raz som sa po silvestri zobudil bez tricka v snehu vonku
raz som po chate mal dorezany cely chrbat a nevedel som mesiac spat na chrbte vobec neviem co som robil...
polamal som kamosovi zabradlie na schodoch na chate a stolicku tiez
na kamoskinej chate som mal dat koberec vonku z chaty, lebo prislo kamosovi zle a ja som ho (ako som neskor zistil) dal v noci na cestu po ktorej chodili auta -zanechali pekne odtlacky
...spadla som do potoka v predstave, že to je skratka domov...
a tak inak asi nič horšie Skôr je najhoršie čo môže človek urobiť je vytriezveť lebo vekom to už potom hrozne bolí
nie, ja sa nevyjadrím radšej, pre vlastné dobro
z nejakého divného dôvodu sme sa raz so spolužiakmi rozhodli, že ideme spať k tomu, čo býval z nás všetkých najďalej, samozrejme traja v jednej posteli, čo teda nie je najhoršie, ale bolo to strašne hlúpe
pravidelne som opitá balievala osadenstvo gaybaru, najradšej páriky - strašne sa super vedia bozkávať tí chlapci!
ale celkovo väčšina kokotín čo robím opitá má niečo spoločné s tým, že veľa kecám, veľa vecí čo by som nemala, prezradím na seba úplne všetko, píšem zmysel nedávajúce správy bývalým a tak
@tryptaminedream Lepšie ako teraz s Grékmi
vychrapal som sa s byvalej kamartkou na mojej narodeninovej oslave v dome byvalej pricom nas byvala nacapala
boli sme na stanovacke, nejak okolo deviatej zacalo prsat vsetci sa pobalili a kolegovci mi povedali ze idu vykopnut baby zoberu stan a pridu naspat ze do hodiny su tam
tak ja som vyzliekol tricko a prehnuty nad ohnom aby mi nevyhasol som cakal asi 3 hodiny jak kkt kym henti chumaji dosli pekne v suchom obleceni ja premoceny do nitky som sekerou ojebaval koru zo stromov aby som si ohen udrzal zima bola jak hovado
no keby mam vtedy sily este zabit ich
tak ich zabijem
Kúpil som mačku.
Bezdomovcovi som dal posledné prachy a potom som šiel peši 15 km.
Honil som si pri krtinci.
Na námestí som kričal, že ma napadli mimozemšťania a hádzal som sa o zem.
Zachránil som mačku pred bezdomovcom, ktorý ju chcel ožrať vo víne, ktoré si kúpil za moje posledné prachy.
hovno..vylezem z vírivky a zrazu všetkých 25 ludí jak sme tam boli sa zjavili, tak utekám zakrývam sa, bežím k apartmánu..zamknutý. tak som kričala spoza rohu nech mi dakto donesie klúče, aj mi doniesli. potom mám okno a ráno som sa zobudila celá počarbaná centropenkou.