každá baba je iná,niektorá namyslená,druhá sa kurvý,tretia ide len za peniazmi a tak ďalej ale neznášam namyslenosť a to keď si holka myslí vo vzťahu že je viac než jej frajer alebo to že si myslí že bez nej by bol nič ten chalan atď... ale niektoré baby sú pohode
tak ako tieto vsetky tieto dovody nenavidim aj na chalanoch.. ako nie som na nich orientovany ale tak ak je takito hocikto tak mi to neskutocne ide na nervy a nedokazem sa s nim bavit... na babach konkretne nenavidim to, ze ma nechcu
namyslenost, kurvenia sa, striedanie chalanov, "namotavacky", ked mi na prvom rande ci ked sme sa este ani nevideli povedia/vypisuju ako ma lubia, ked idu po autach a peniazoch, a to ked sa stale rehocu ako chybne na niecom...
j ana babach neznasam ze sa daju tak lahko odrbat chalanmi. ja napriklad len tak nenaletim takze neznasam ked ine baby ano a potom chodia kamoskam plakat na plece ze sa sklamali.akoze to plakanie je v pohode a mozu sa aj sklamat ale vecsina bab sa "zalubi" po par tyzdnoch a zacne si s chalanom po tom co ho pozna mesiac dva....a to ej strasne maloa potom sa divi ze ju odrbal, ved jasne ke dho ani nepozna a ke dmu vsetko zozere..no asi tak
dievčatá sú niekedy hrozné, úrážlivé, no najhoršie je že si nič nedoprajú (myslím baba inej babe), strašne si závidia a tak...... ja to neznášam...... ale všetky sme také......chalani takí niesú neviem prečo je to tak ale oni proste takí niesú....... baby sa nenávidia ale tvária sa akoby sa zbožňovali....neznášam pretvárky!!!!
0majlo0-pekne napisane .....a ja najviac na babach neznasam to ked sa navsetkom a aj bezdvovodne rehocu jak sibnute.....to mi vazne lezie na nervy....ale netyka sa to len diavcat aj na chalanoch mi to neuveritelne vadi
Osobne si myslim ze vela bab robi strasne chyby ale baby a chalani su si rovny tak by sa mali posudzovat rovnocenne a nie riesit len baby aj chalani dokazu byt Riadne namysleny ..Ale zase oni si najdu namyslene baby a oby dvoch to neskor omrzi tak na co to riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
no nie for fun.. proste taK isto aKo baby aj chalani sú trápny nieKtorými vecami neriešim