Co odpoviete ked k vam pride chalan ktorý sa vám "celkom" páči , dajme tomu že kľudne sa nachadzate aj na ulici , a spyta sa vás citujem : čo musim urobiť aby som ťa zbalil , odfajčite ho aľebo ? xD poprosim aj v zatvorkách (čo si onom pomyslite ) . Cha
keby sa ma toto spyta , asi by u mna klesol na maximum .. je to take strasne lacne kliše alebo ako to nazvat .. co cakas od nej ze ti nadiktuje navod ako ju zbalit? co to je za debilna otazka
takto? no smolu by mal... možno keby ma oslovil normálne, možno (MOŽNO) by som povolila stretko aby sme sa spoznali (SPOZNALI, nie zbalili, lebo bez toho to proste nejde)
so smiechom odpoviem "neviem" a pojdem dalej, kedze by som si myslela ze si dotycny zo mna utahuje , neverim ze by toto nejaky chlap naozaj takto skusal, jedine mozno opity.
pravdepodobne to skusal uz na milion dievcat a aj ta prva veta dost rozhoduje. je uplne rozdiel "zdas sa mi zaujimava, chcel by som ta spoznat" a "co musim spravit, aby som ta zbalil?"
hmm...dobry namet na moju dalsiu studiu...pribudnu statistiky a mozno novy blog
a moja hypoteza: zavisi to od:
1. nalady zeny
2. vzajomnej pritazlivosti
3. skusenosti zeny
4. schopnosti chlapa to nejako vtipne a zaujimavo povedat..pri zenach dost rozhoduje forma, nie obsah
ale celkovo to vidim, ze to bude fungovat na stredoskolacky, a zopar vysokoskolaciek v nizsich roncikoch + erazmacky...
@klaudiqaaa
jasne, k cudzej dievke s drahym autom aj ked je pekna akokolvek by som len tak nevstupil
okrem inych dalsich dovodov aj pre to, ze v sportovych autach ako lambo by som nesiel s clovekom o ktorom ani neviem ako soferuje a mohol by ma "rozsalatit" niekde
je to dost lacne ja som skor na romantiku abo len tak pozvanie dakam bez tych blbych reci... u mna by ani to auto nezabralo nijako keby dojde taky vymlety a hento povie
mne sa strasne pacilo ked som sla vo vlaku z BA domov a hacal si oproti mne chlapec (kraaaaasne ociska neskutocne jebave mal) a stale sa len dival a usmieval som sa sla roztopit :happy: taka kravina zaposobi viac ako aj osobny tryskac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
takto? no smolu by mal... možno keby ma oslovil normálne, možno (MOŽNO) by som povolila stretko aby sme sa spoznali (SPOZNALI, nie zbalili, lebo bez toho to proste nejde)
pravdepodobne to skusal uz na milion dievcat a aj ta prva veta dost rozhoduje. je uplne rozdiel "zdas sa mi zaujimava, chcel by som ta spoznat" a "co musim spravit, aby som ta zbalil?"
a moja hypoteza: zavisi to od:
1. nalady zeny
2. vzajomnej pritazlivosti
3. skusenosti zeny
4. schopnosti chlapa to nejako vtipne a zaujimavo povedat..pri zenach dost rozhoduje forma, nie obsah
ale celkovo to vidim, ze to bude fungovat na stredoskolacky, a zopar vysokoskolaciek v nizsich roncikoch + erazmacky...
jasne, k cudzej dievke s drahym autom aj ked je pekna akokolvek by som len tak nevstupil
okrem inych dalsich dovodov aj pre to, ze v sportovych autach ako lambo by som nesiel s clovekom o ktorom ani neviem ako soferuje a mohol by ma "rozsalatit" niekde
a hadam nikto, kto ma akotak rozum by to neurobil
mne sa strasne pacilo ked som sla vo vlaku z BA domov a hacal si oproti mne chlapec (kraaaaasne ociska neskutocne jebave mal) a stale sa len dival a usmieval som sa sla roztopit :happy: taka kravina zaposobi viac ako aj osobny tryskac