ja viem skoro vsetko to zadne prekvapko nebude tak mi donese 2 ciapky, bundu, gate, nabijacku na iPod, knihu o cintorine, letenky do ameriky a viacej neviem
ja som jeziskovi hovoril aby mi doniesol kluce od Puegeotu 406.... jachtu a a este niekolko milionove ucty na Kajmanskych ostrovoch ....som zvedavy ci mi to splni...
Prečo tu každý trepe o komerčnosti.. Vianoce si každý spraví sám a podľa seba... aj keď si to malo ludi uvedomuje... Do obchodov chodit nemusite, ak sa az tak bojite tej komercnosti.. Vianoce su o tom, ako nezistne potesit aspon malickostou svojho blizkeho a tym mu dat na javo aky je pre vas dolezity, ako vela pre vas znamena... A k teme: Mne donesie fotak, mp4ku a nejae tie malickosti.. tesiim na Vianoceee
Noo viem čo mi donesie lebo som mu to musela ísť sama nakúpiť potom mi dal peniaze a on mi to len zabalí a dá pod stromček. Ten môj ježiško je akosi strašne lenivý, tento rok sa mu nechcelo chodiť po obchodoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale horsie je to ze ja este nemam kupene darceky.. ani jeden.. disappointed:
ale zajtra dem nieco kupit do shopikof... no uz musim vlastne..
» www2.birdz.sk/forum/ukaz-svoj...