no pripadám si tu teraz s Máriom ako na svadbe niekde na zámku, kde sa voda sypala a piesok lial.......šampánske tu tečie prúdom a my pijeme a pijeme a pi.ujeme........filip
No veď práve, ja ich mám od šiestich rokov a tie najťažšie a tiež už neviem, čo mám robiť. Ak ti môžem poradiť, jediné, čo mne zaberá je taký sprej do nosa ale je na predpis od neurologičky, volá sa imigran a zaberá stopercentne do nejakých 10 minút od podania, akurát by sa nemal používať často, naozaj len t om "nutnom" prípade.. ale zaberá. Inak som skúsila už veľa vecí aj od neurologičky a nič iné mi nezabralo. Ale ten čaj skúsim tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Aký to je, pomáha??
Ja colu light.. Normálna už neni.
Tento pijem aspoň preventívne, to či zaberá uvidím až po čase...
A volá sa Migrenal
a mário cez slamku, bude čau, čau zachvíľku...
No veď práve, ja ich mám od šiestich rokov a tie najťažšie a tiež už neviem, čo mám robiť. Ak ti môžem poradiť, jediné, čo mne zaberá je taký sprej do nosa ale je na predpis od neurologičky, volá sa imigran a zaberá stopercentne do nejakých 10 minút od podania, akurát by sa nemal používať často, naozaj len t om "nutnom" prípade.. ale zaberá. Inak som skúsila už veľa vecí aj od neurologičky a nič iné mi nezabralo. Ale ten čaj skúsim tiež