skôr negatívne, lebo zamilovaní ho nepotrebujú, rovnako ako bieli nepotrebujú "deň rasových väčšín", len to ťahá z ľudí peniaze a niekoho zbytočne deptá.
dokonca poznám až dve historky o jeho vzniku
@zajkousko ak teda vieš, ako vznikol, tak prečo sem pletieš USA, akoby to bol ich sviatok?
sviatok? nezdá sa mi, že by to bol sviatok, je normálny pracovný deň a žiadneho človeka s takýmto menom som v živote nestretol...a tento deň znamená pre mňa asi toľko, že: Leverkusen - Barcelona o 20.45
Given that St. Valentine was a 3rd century Roman priest who was stoned and beheaded, wouldn't a more appropriate celebration of the evening be taking one's steady gal to witness a brutal murder?
nejako dnešok neriešim ako Deň sv. Valentína popravde.. dnešný dátum je pre mňa len dôležitý preto že jeden človiečik má narodeniny, ostatok sveta nech si posiela srdiečok a básničiek koľko chce myslím že všetci ktorí sa ľúbia sa nebudú dnes ľúbiť viac len kvôli nejakému sviatku
super dostávali sme v škole sladkosti a namiesto matiky sme čítali valentínky a lízali lizatka inak som ho nijak valentinsky neoslavovala..
Vnímaš ho pozitívne alebo skôr negatívne ?
pozitívne ale len preto že nám v ten deň učiteľky všetko dovoľujú, stačí keď im povieme že sme zamilované do.. (a predmet
Vieš niečo o jeho histórií a prečo sa vlastne oslavuje ?
dajaký vládca zakázal sa mužom ženiť, pretože tvrdil že slobodní muži sú silnejší ako ženatí a kňaz Valentín ich tajne sobášil a potom ho zato nejako nechali umrieť neviem jak.. takže dokopy nič neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
neutrálne
áno
Negativne - komercny "sviatok" na vytiahnutie penazi z ludi.
Ano, viem.
komerčná hovadina.
neutrálne
nie a ešte som si to nevygooglila takže ma to asi nezaujíma
PICOVINY
negatívne
ano
my na Slovensku máme tiež veľa pekných sviatkov a v USA ich neoslavujú.....no možná, že slovenské komunity.....filip
skôr negatívne, lebo zamilovaní ho nepotrebujú, rovnako ako bieli nepotrebujú "deň rasových väčšín", len to ťahá z ľudí peniaze a niekoho zbytočne deptá.
dokonca poznám až dve historky o jeho vzniku
@zajkousko ak teda vieš, ako vznikol, tak prečo sem pletieš USA, akoby to bol ich sviatok?
v USA tento sviatok oslavovali u nás v Europe bol zabudnutý..........filip
páry majú buď dôvod byť nechutne cukrovití alebo naopak sa povadiť preto, že sa nestotožňujú s druhého predstavami osláv
väčšina nezadaných má nutkanie všade vypisovať, aká je to hovadina a ako to majú na háku
a zvyšok sa na tom celom len smeje, pretože i keby nechcela, úplne ignorova´t sa toto celé nedá
FOREVER ALONE
Aj tak je to len komerčný sviatok ....
Nemam k nemu vztah , keby nebola dnes vyzdoba v Tescu ani si neuvedomim, ze je....
Ano.
super dostávali sme v škole sladkosti a namiesto matiky sme čítali valentínky a lízali lizatka inak som ho nijak valentinsky neoslavovala..
Vnímaš ho pozitívne alebo skôr negatívne ?
pozitívne ale len preto že nám v ten deň učiteľky všetko dovoľujú, stačí keď im povieme že sme zamilované do.. (a predmet
Vieš niečo o jeho histórií a prečo sa vlastne oslavuje ?
dajaký vládca zakázal sa mužom ženiť, pretože tvrdil že slobodní muži sú silnejší ako ženatí a kňaz Valentín ich tajne sobášil a potom ho zato nejako nechali umrieť neviem jak.. takže dokopy nič neviem
vnímam ho neutrálne.. neslávim ho, ale to možno preto lebo ešte nemám s kým
viem
dneska pozitívny-odpadli mi dve hodiny!
ne a nezaujíma ma to