Dnes sme sa o tom zakecali s kamoškou a zistili sme, že občas stačí k šťastiu iba malá hlúposť.. Tak, čo potrebujete vy, aby ste mohli vyhlásiť, že "ste šťastní"?
Umelo vygenerovaná spomienka na niekdajší -vtedy neprítomný- pocit (,,12. 5. 200X som bola šťastná"), príp. bohapustý sebaklam (,,momentálne je mi neobvykle dobre") umožňujúci prežitie.
Podľa Denisa Learyho: ,,Happiness comes in small doses, folks. It"s a cigarette, or a chocolate chip cookie, or a five second orgasm. That"s it, okay! You come, you eat the cookie, you smoke the butt, you go to sleep, you get up in the morning and you go to fucking work, okay! That is it, end of fucking list."
Mať pri sebe svojho chlapa, Ester, Iva, Filipa, Michala, Kevina, Martina, Elišku, cigarety, telefón...jaj aj rodina...a také drobnosti. Vybehnúť si niekam, kde je pekne a kde môžem byť na chvíľku sama, rozmýšľať písať, potom sa vrátiť a viesť jebnuté rozhovory s Ester... ja som skromná.
Šťastie je relatívny pojem... a taktiež je šťastie a šťastie - šťastie ktoré je tvorené, podnecované dlhodobou aktivitou, pocitami či situáciu a šťastie ktoré je len chvíľkové a rýchlo vyprchá, to "povrchné" šťastie... aby som mohol vyhlásiť že som šťastný tak sa mi teda musí buď dlhodobo v živote dariť - proste taká životná pohodička... Ale na to "povrchné" šťastie mi stačí aj vydarená stojka či tréning, dobrá reakcia na video...
@33alinqo55 o 400%? Cize stvornasobne viac, nez je maximalna mozna hodnota, hmm.. To pozor, nech sa od tolkej radosti nezblaznis.. Ale prajem vela stastia!
Myslim, ze clovek v dobrej nalade vnima stastie omnoho jemnejsie a intenzivnejsie, ako clovek v depke. A pomyslam na rovnaku uroven stastia. Veseleho uz rozveseli kazda drobnost a zlo az tak nevnima, no a v opacnom pripade je to zase naopak. Jednoducha chemicka rovnica, s nepochopitelne zvlastnymi vysledkami v praxi..
Zhodou nahod som presne o tom dnes s kamaratkou kecala aj ja. Ona ma prave stastne a dobre obdobie a ja, povedala by som, ze presne naopak a pritom sa mi nic nestalo a jej sa asi prihodila iba malickost, ktora pre nu vsak vela znamena. Je zvlastne, ze JA si uvedomujem, aky mam dobry zivot a ze nemam preco smutit, ale jednoducho mam take pocity v posl. dobe, ktore ma istym sposobom psychicky robia nevyrovnanou a smutnou. Aj ked sa prihodi nejaka super chvilka, co ma na 10 minut rozveseli, nevazim si to a po tych 10 min. si na nu uz ani nespomeniem a "mam zlu naladu" dalej. A ona? Zrejme presne naopak - staci uplna malickost, a je este stastnejsia, ako predtym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Podľa Denisa Learyho: ,,Happiness comes in small doses, folks. It"s a cigarette, or a chocolate chip cookie, or a five second orgasm. That"s it, okay! You come, you eat the cookie, you smoke the butt, you go to sleep, you get up in the morning and you go to fucking work, okay! That is it, end of fucking list."
Myslim, ze clovek v dobrej nalade vnima stastie omnoho jemnejsie a intenzivnejsie, ako clovek v depke. A pomyslam na rovnaku uroven stastia. Veseleho uz rozveseli kazda drobnost a zlo az tak nevnima, no a v opacnom pripade je to zase naopak. Jednoducha chemicka rovnica, s nepochopitelne zvlastnymi vysledkami v praxi..
Zhodou nahod som presne o tom dnes s kamaratkou kecala aj ja. Ona ma prave stastne a dobre obdobie a ja, povedala by som, ze presne naopak a pritom sa mi nic nestalo a jej sa asi prihodila iba malickost, ktora pre nu vsak vela znamena. Je zvlastne, ze JA si uvedomujem, aky mam dobry zivot a ze nemam preco smutit, ale jednoducho mam take pocity v posl. dobe, ktore ma istym sposobom psychicky robia nevyrovnanou a smutnou. Aj ked sa prihodi nejaka super chvilka, co ma na 10 minut rozveseli, nevazim si to a po tych 10 min. si na nu uz ani nespomeniem a "mam zlu naladu" dalej. A ona? Zrejme presne naopak - staci uplna malickost, a je este stastnejsia, ako predtym.