Administratívu, plánujú prevencie, očkovania, chodia na domáce návštevy k pacientom, robia inventár zdravotníckeho materiálu a vypisujú objednávky, vypisujú recepty na vakcíny a lieky, ktoré mávajú vždy na ambulancii, zapisujú výkony z toho dňa do formulárov pre poisťovňu, sterilizujú a tak.
A dajú si obed a idú si nakúpiť alebo čo ako každý, komu skončí pracovná doba, aj keď nepoznám prípad, že by ofic. ordinačné hodiny boli len do dvanástej.
@narazuvzdornaa
Potom načo majú počítače? Ani v obchode neostávajú ešte 4h. po zavretí, aby objednávali či kontrolovali a pod., a to tam majú iný kolobeh tovaru a peňazí.
A po návštevách... na akom aute? Svojom či sanitka? V živote som ich nevidel na "návšteve".
Je desivý nedostatok lekárov, čakárne plné, čaká sa hodiny na vybavenie, ale po 12h. padla! Takmer všade na okresoch. Tí lekári, čo nezdrhli, nás ošetrujú na polovičný úväzok. A tí, ktorým sme zaplatili štúdiá, drhnú dlažbu niekde vo Švajčiarsku. Nie je čas, dať lekársku prax do poriadku?
@gorgor jasné že v obchode neostávajú po záverečnej, všetci predsa vieme, že ak o deviatej zatvárajú Lidl, treba mať už o pol vyplatené, lebo pokladníčky si dajú v sklade pivko, prezujú sa do lodičiek a so smiechom si vykračujú domov.
Očividne máš silno negatívny postoj k zdravotníctvu a dostupnosti jeho služieb, a nemienim momentálne na tvojom hate spree participovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A dajú si obed a idú si nakúpiť alebo čo ako každý, komu skončí pracovná doba, aj keď nepoznám prípad, že by ofic. ordinačné hodiny boli len do dvanástej.
Potom načo majú počítače? Ani v obchode neostávajú ešte 4h. po zavretí, aby objednávali či kontrolovali a pod., a to tam majú iný kolobeh tovaru a peňazí.
A po návštevách... na akom aute? Svojom či sanitka? V živote som ich nevidel na "návšteve".
Je desivý nedostatok lekárov, čakárne plné, čaká sa hodiny na vybavenie, ale po 12h. padla! Takmer všade na okresoch. Tí lekári, čo nezdrhli, nás ošetrujú na polovičný úväzok. A tí, ktorým sme zaplatili štúdiá, drhnú dlažbu niekde vo Švajčiarsku. Nie je čas, dať lekársku prax do poriadku?
môj lekár robí až do druhej a potom má prípadne tie návštevy
skús sa naučiť klásť otázky tak, aby si nikomu nechcel nič vsugerovať, vek na to máš
ak si ich nevidel na návšteve, tak to neznamená, že po nich nechodia, ja som nebol u urológa a viem, že existujú...
Očividne máš silno negatívny postoj k zdravotníctvu a dostupnosti jeho služieb, a nemienim momentálne na tvojom hate spree participovať.