ja väčšinou neviem zaspať preto lebo moc premýšlam nad vecami tak proste si poviem že vypnem a len počúvam ako dýcham a za chvílu vždy zaspím - funguje to zázračne
@5 presne preto počuvam svoj dych lebo inak by mi len tak prestať premýšlať nešlo.. alebo premýšlam nad niečím jednoduchým (nie že čo budem robiť zajtra, ani že prečo som sa musela pohádať s tým a tým človekom potom by som nezaspala nikdy
@18 ked sa poriadne koncentruješ a budeš mať v hlave jediný cieľ, tak by si mala pocítiť taká zvláštne zmaotávanie. ani tak v hlave, skôr na očiach. blbo sa to opisuje. každopádne, zaspím a basta:d:d
spať chodievam zásadne len vtedy keď už som unavená čiže takýto problém nemám ani keď nie som unavená zaspím keď chcem dosť rýchlo a hudbu počúvam cez mp4 práve vtedy keď si len tak chcem lahnúť na postel ale aby som nezaspala pri hudbe to nedokážem
bud pocuvam hudbu/radio....alebo ...moji mali surodenci maju vela CDciek co su hovorene rozpravky ....tak pocuvam to ....napriklad vecer som pocuvala o 12tich mesiacikoch a Pricenzna so zlatou hviezdou ...a zaspim pri tom
v duchu nadavam a kazdu chvilu pocitam kolko hodin mi ostava do vstavania a aka nevyspata budem v skole...to ma vascinou vystresuje este viac a o to pomalsie zaspim
no u mna ked to nejde tak to nejde ja mam mam dost problemy so spanim takze uz soms i asi zvykla velmi nespavat ale aj cajik trochu pomaha ale len malo
citam si smsky alebooo hram Solitaire alebooo zapnem telku a prepinam ...hudbu si nemozem pustat bo si pritom zacnem spievat a nechce sa mi este viac spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
hudba ma nikdy neuspi
Inak som zvykla rozmýšľať
Ja zavriem oči a predstavujem si to co by som chcela aby sa stalo...