No môj program by mal byť taký, že si chcem ísť konečne kúpiť niečo teplé na seba aby som mohla v klude behať po vonku a nemrznúť len sa mi nechce behať po obchodoch
v prvom rade, neviem, kde máte tú kosu, chcem tam ísť, ešte som nevytiahla zimný kabát
v druhom, kým neleje, počasie ma nijako neobmedzuje, stále robím to isté, čo by som aj normálne (v prípadne s ohľadom na opatrenia)
a podobne ako Nárazu, potrebovala by som, aby mal deň viac hodín
- Chodím na tie otvoreno-uzavreté terasky na laté. Každá kaviareň to už má.
- ďalej sa venujem kostolu, to som tu už spomínal že si robím veľký prieskum rímskokatolíckej cirkvi
- internetujem a seriálujem minimálne. Na toto si dávam už doslova pozor lebo apokalyptické informácie mi robia zle. A seriály sú strata času...
- Jaj a začal som zasa cvičiť každé ráno pred robotou... keď vstanem 5:30 aspoň na hodinku
No teraz len tak, čo príde idem aj hneď vybaviť a vybavujem veci a nejakou prácou sa obklopujem, aby som nedepkárčil nedajbože. No a veľmi sa teším popritom na jar, až začne moja hlavná sezóna pestovania a aj si pozerám fotky, ako sme to tu mali pekne cez ja a leto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
fuuuurt
Sak kym dojdem z prace, nakupim, navarim, obriadim jakz takz domacnost a vykonam hygienu, mozem ist zase spat
Mam 2x do tyzdna vecer jazykovku a 4x do tyzdna cvicim, ale absolutne nemam cas na nic, nudim sa len v praci
v druhom, kým neleje, počasie ma nijako neobmedzuje, stále robím to isté, čo by som aj normálne (v prípadne s ohľadom na opatrenia)
a podobne ako Nárazu, potrebovala by som, aby mal deň viac hodín
- ďalej sa venujem kostolu, to som tu už spomínal že si robím veľký prieskum rímskokatolíckej cirkvi
- internetujem a seriálujem minimálne. Na toto si dávam už doslova pozor lebo apokalyptické informácie mi robia zle. A seriály sú strata času...
- Jaj a začal som zasa cvičiť každé ráno pred robotou... keď vstanem 5:30 aspoň na hodinku