Najradsej sa flakam s priatelmi vonku, ked som unavena, ostanem doma a lenosim s knihami a filmom (co mi neprekaza). Pripadne pisem daku poviedku. Potom fotim obcas a hram sa s fotkami.
sedieť na riti 5 minút,je pre mňa premárnený čas.. a je to zlé,pretože pri učení treba mať teplú riť nadmerná hyperaktivita tiež škodí,ale tak čo už dnes neškodí? @relieforsaddist to pivo ti zaženie smäd na akú dobu? myslím z čas.hľadiska,keďže pivo má močopudné účinky ja by som ho teda musela piť denne na litre
@tvojasanca to je dosť ? čosi to je normálka..a nie niesom alkoholik....proste keď trčím doma a idem makať napr 12tku na našom dome tak si kúpim gumáka a na 3 fajčiarske prestávky je v ťahu...všetko vypotím behom hodiny... ani to nie asi polhodiny ...
To zalezi na situacii a mojej nalade... niekedy som najradsej niekde vonku, ci uz sam alebo s niekym- idem na bicykel/korcule/prechadzku... a ked nemam naladou nikam chodit tak rad zabijam cas hranim hier, trenovanim na hudbnom nastroji, pozranim TV alebo vysivanim zvieratiek...
čo ja viem buď nič, som vonku, počúvam hudbu, realizujem svoje myšlienky (to sa mi tak nechce , učí....dobre to nie , ja veviem čo trávim ho sám zo sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale tak rozmýšľam že sa dám na hačkovanie keď sa starka k nám nasťahuje keď som bol krpec ma to bavilo
ale najradšej ááá to je jedno ....domyslite si
hmmm... aktívny pohyb sa chápe ako šport? lebo pre mňa je šport len kompenzovanie nedostatku pohybu.. a toho sa snažím mať dostatok
a rada sa učím, ale to čo ma baví, nie to čo treba do školy...
@relieforsaddist to pivo ti zaženie smäd na akú dobu? myslím z čas.hľadiska,keďže pivo má močopudné účinky ja by som ho teda musela piť denne na litre