@vinx po bolestivom rozchode mas v pici? lucky you @bebekex myslela som prvych par dni/tyzdnov (kazdy to ma individualne) kym je to to najčerstvejsie @mecu ška23 to s tym spriadanim planov sa mi lubi
@ohtouchmytralala a co mam revat nad tym, ze som niekomu nestal zato, zaco mi stal on? Nie. Ale v mladsom veku som to prezival podobne. Potom sa clovek obrni voci tej bolesti.
@vladqog Som za to hlasoval síce, ale na kýble jej nejedávam nikdy Skôr som to pobral ako zveličenie takého prístupu, keď sa dakto 'upokojuje' žraním kadečoho.
Zober sa a Ži ! Hej hej tiež keď mi to niekto povedal som mu skoro jednu vylepila ale s odstupom času ... obrovská pravda ! Bude všetko totalne nah*vno ale potom časom zistíš, že si normalny relevantny kompetentny samostatny clovek a že si tak uz niekedy fungoval/a a časom sa nad tym pousmeješ a budeš silnejší/šia Prešla som si tým pred trištvrte rokom a nesmierne ma to posunulo vpred !
To iste co po nebolestivom. Cez tyzden obvinujem za rozchod vyhradne ju a tesim sa ze uz mi ta pijavica nevisi na krku. A cez vikend sa opijam a pisem jej ze ju chcem spat.
Ešte mi to moje osobné možnosti nedovolili zažiť ...ale tak vnímam to pozitívne, načo rozchod riešiť.. ...a snáď ani nebudem, ak nezostanem fakt forever alone, čo som s už tiež pripustil
Travila som ho v gyme...cliche ale je to tak aj v dobrom aj zlom. Cize porozchody v poslednych rokoch mali u mna vzdy tento priebeh..aspon som sa z toho vybila, vynervila a doma som nemyslela na s*acky. Ako psychohygiena pre mna lepsie proste neexistuje a vseobecne nechcem velmi stracat cas aktivitami ktoré pre mna nemaju prinos takze asi aj to zavazilo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@bebekex myslela som prvych par dni/tyzdnov (kazdy to ma individualne) kym je to to najčerstvejsie
@mecu ška23 to s tym spriadanim planov sa mi lubi