mam priatela uz skoro mesiac, stretavame sa uz 2 mesiace. vravime si ze sa lubime , ale ... kedze je to chlap ( a ja som sa uz sklamala ), myslim ze zatial je len zalubeny, vo faze kedy si ma dost oblubil. ja
ked chcete oral tak ho proste robte, ked chcete sex tak sa mnozte, naco si to budete umelo odopierat a este depky budes mat nakoniec a rozides sa s nim
ak sa chcete vyspat, vyspite sa..ak si chcete oblizovat genitalie, oblizujte si ich..ak chcete pockat a nahodou sa to samo "prihodi", tak to berte prirodzene
Ale nechápem ako sa dá orálnym sexom pokaziť vzťah. Teda, aspoň pre mňa je to tak nepodstatná vec, a nedá sa tým pokaziť nič asi. Hlavne keď mu to urobí radosť, tak prečo nie??? to je jediné čo som z toho tvojho výlevu pochopila...
@lowinqa netlaci na mna ..OMG to som nepovedala.. len som POVEDALA ze sa vztjomne strasne pritahujeme a obi2ja to chceme ale este sme si neisty , nikto na nikoho netlaci jezisi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
.. no po prvé to by ste asi mali vedieť vy dvaja..
.. a po druhé.... príde mi to divné O.o
ked chcete oral tak ho proste robte, ked chcete sex tak sa mnozte, naco si to budete umelo odopierat a este depky budes mat nakoniec a rozides sa s nim
toto by zabilo moj vztah...vztah sa presne za rok vyvinie do takej fazy, ze bude pravy cas na sex? what kind of sorcery is that?
» zenskyweb.sk/lafemme/nezabit...
ale skor si myslim,ze mas 14.. a tvoj chalan bude mat 15-16 a chce byt neskutocny frajer ked pretiahne 14tku ..
takze udaj vsetky potrebne informacie
a oral musis vediet urobit a nic tym nepokazis..
taký... divný sľub... ak by ste nechceli skôr než o rok, načo by ste si to potrebovali sľubovať? a ak chcete, načo si také niečo sľubujete?
(ach)
že ahá toto začnem robiť až o rok a toto o mesiac.
rob, čo chceš a kedy chceš a nie dohadovačky. čáu!
Ale nechápem ako sa dá orálnym sexom pokaziť vzťah. Teda, aspoň pre mňa je to tak nepodstatná vec, a nedá sa tým pokaziť nič asi. Hlavne keď mu to urobí radosť, tak prečo nie??? to je jediné čo som z toho tvojho výlevu pochopila...
keby som mal riešiť takéto pičoviny tak sa asi postrelím do hlavy
fatal error.
čítaj radšej časáky a weby pre chlapov, (odhliadnuc od fotiek nahých žien) články tam mávajú obvykle hlavu, pätu aj pointu.