Keď sa sexuálne túžby, vášne a pokušenia objavia, a môžme si byť istí, že sa objavia, namiesto snahy ich ignorovať alebo potlačiť, im musíme dovoliť vyjsť na povrch. Nie tak, že sa im budeme oddávať, ale tak, že ich vložíme do rúk Krista, nášho Vykupiteľa. Môžeš sa napríklad pomodliť túto jednoduchú modlitbu:
Pane, Ježišu Kriste, dávam ti všetky svoje sexuálne túžby. Prosím Ťa, premeň všetko, čo je pokrivené hriechom, aby som mohol v tejto oblasti zakúsiť slobodu, a aby som mohol prežívať sexuálnu túžbu podľa tvojich zámerov. Amen.
Čím viac budeme pozývať Krista do oblasti našich sexuálnych túžob a vášní a čím viac Mu dovolíme, aby ich očistil, tým väčšiu kontrolu budeme nad nimi mať. Svoju sexualitu budeme potom prežívať ako túžbu dávať sa podľa vzoru Krista a nie ako túžbu po sebauspokojení. O tom je vykúpenie.
ach kedy som bol ja naposledy nadrzany?
veď nerob nič, čo sa ti stane ak sa nebudeš robiť alebo nebudeš mať sex? ti odpadnu prsty abo sa ti zrastie vagina?
@octa Cítiš sa ako cundra ked na teba niekto siahne (chod s tým k nejakému sexuologovi ) ? ?? Nezavidím tvojmu budúcemu partnerovi, alebo nebodaj manželovi čo ta niekto zneuzíval ked sa tak citis ? a mám pre teba iba jednu radu pás cudnosti a zahod kluc
@lola182 Cvicit by sa Ti mohlo zacat chciet,vzhladom k tomu ze to je zdrave A sex by sa obcas zisiel,takze ak chces mozem byt tvoj osobny trener Postel nikdy nesklame
@david95
poviem ti co ma nepriťahuje ...malé deti (co si aj ty kedze mas 13 rokov) a nesom vyberavá (len trochu :-S ) a btw nevieš tagnuť ked niekomu pišeš ?
@lola182 Tych 13 rokov to nieje take iste ako sa zda
Takze s malinkymi detmi este nezacinajme
Ked vravis len trochu,myslis tym velmi
Boze tak som sa zmylil no,zabi ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Pane, Ježišu Kriste, dávam ti všetky svoje sexuálne túžby. Prosím Ťa, premeň všetko, čo je pokrivené hriechom, aby som mohol v tejto oblasti zakúsiť slobodu, a aby som mohol prežívať sexuálnu túžbu podľa tvojich zámerov. Amen.
Čím viac budeme pozývať Krista do oblasti našich sexuálnych túžob a vášní a čím viac Mu dovolíme, aby ich očistil, tým väčšiu kontrolu budeme nad nimi mať. Svoju sexualitu budeme potom prežívať ako túžbu dávať sa podľa vzoru Krista a nie ako túžbu po sebauspokojení. O tom je vykúpenie.
Volajte ma georg
@6
veď nerob nič, čo sa ti stane ak sa nebudeš robiť alebo nebudeš mať sex? ti odpadnu prsty abo sa ti zrastie vagina?
no kedysi hej :-S teraz uz nemam casu na sex myslieť
cvičiť sa mi nechce a sex mi netreba ...mne uplne stačí moja posteľ
ja viem , že je to zdravé ale som lenivá ...joj hej ešte by som do basy išla za zneužitie maloletého
Neudal by som Ta
viem ze ne ale pripadala by som si jak pedofilka a deti ma fyzicky nepriťahujú
Si velmi vyberava?
A co ta fyzicky pritahuje?
poviem ti co ma nepriťahuje ...malé deti (co si aj ty kedze mas 13 rokov) a nesom vyberavá (len trochu :-S ) a btw nevieš tagnuť ked niekomu pišeš ?
Takze s malinkymi detmi este nezacinajme
Ked vravis len trochu,myslis tym velmi
Boze tak som sa zmylil no,zabi ma
joj nechajme to ... a neobviňuj ma z povchnosti