najem sa,comp,dakedy spanok,dakedy idem von navecer a ucenie vecer -.- uz ma zabija ten stereotyp a chybaju mi casy zo ZS ked som dosiel zo skoly a mohol som byt skoro cele poobedie vonku a stihal som ucit bez toho aby som siel spat o polnoci
nechodim zo skoly ale z roboty ale to je jedno ,, no nic pozeram tv idem na net porobim neco doma a tak , a "obcas" skoro kazdy den ma otravuju 2 kamarati tak som s nimi na nete alebo postavame vonku v tej zime a fajcime jednu od druhej
Tak ja prídem pondelok-streda zo školy o 15.-tej a štvrtok-piatok o 14.-tej (resp. vtedy som už doma, počítam cestu autobusom).
Občas sa naobedujem, zapnem netbook a pozriem čo nové (tu a na Facebooku)... Podľa možnosti idem von, alebo som len-tak doma a nudím sa... Večer si pripravím učebnice na ďalší deň, osprchujem sa, umyjem si vlasy, odlíčim sa, užijem lieky a idem spať.
A toto všetko ma ničí... Preto milujem každý voľný deň bez školy.
Pridem domov osprchujem sa najem sa prezleciem sa ucim sa pozriem co je v telke a zadriemem kus pospim si viacero som sam doma aj masturbujem obcas nie stale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Občas sa naobedujem, zapnem netbook a pozriem čo nové (tu a na Facebooku)... Podľa možnosti idem von, alebo som len-tak doma a nudím sa... Večer si pripravím učebnice na ďalší deň, osprchujem sa, umyjem si vlasy, odlíčim sa, užijem lieky a idem spať.
A toto všetko ma ničí... Preto milujem každý voľný deň bez školy.
Pre tých čo by protestovali, jazdil som aj na snehu.