nvm... mne ked sa nic nece, tak hram na gitare, lebo pri tom netreba rozmyslat, len take od veci... alebo si zapnem hudbu a snivam a potom to prejde... mozno
niekde som čítal že treba prestať robiť absolútne všetko, prestať počúvať hudbu, zírať po nete a potom chuť príde sama len sa skôr neviem odlepiť od netu
@15 ani ja nemam rada kamery, taze sa tiez nikdy neucim... ani teraz... este netusim, aky mame zajtra rozvrh... v skole sa uvidi a si nemal spat cez vikend, si mal ist von, uzivat si pekne jesenne dni a mozno kusa sportovat a potom by sa ti teraz celo viac spat
daj si 2 facky, povedz si ze si lenoch a len vyuzivas dobro ostatnych okolo seba! Zacni konecne nieco robit,citaj knihu,uc sa cudzi jazyk,venuj sa zalubam.
Proste nehni,lebo ked vyrasties budes iba parazit co cuca tuto spolocnost.
small angel - ani nevies ako si ma potesil(a) tymto prispevkom (25) - ani nevies, aku nehoraznu SLAST mi prinasa myslienka, ze zatial, co ja nic nerobim, taki primitivovia ako ty si idu ruky zodrat pod stupidnou zamienkou spolocnosti. To je taky nadherny pocit, vediet, ze niekoho serie to, ze ti je dobre..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
neviem, ako si sa neviem sústrediť na tie nudná veci v knihe múdrostí (fyzika
svojím spôbom ale je, skončiť konečne strednú
Proste nehni,lebo ked vyrasties budes iba parazit co cuca tuto spolocnost.
small angel - ani nevies ako si ma potesil(a) tymto prispevkom (25) - ani nevies, aku nehoraznu SLAST mi prinasa myslienka, ze zatial, co ja nic nerobim, taki primitivovia ako ty si idu ruky zodrat pod stupidnou zamienkou spolocnosti. To je taky nadherny pocit, vediet, ze niekoho serie to, ze ti je dobre..
no väčšinu času využívajú ľudia práve mňa
Nastáva nejaká rovnováha vo vesmíre?