Ahojte, len tak by ma zaujímala jedna otázka, možno je aj trochu divna ale ked idete po ulici napr., a vidite nejaký zamilovaný párik, a proste podla vašej orientácie, sa vám bud chlapec alebo dievča z tej dvojce zapáči, nejako vás proste zaujme, zdá sa v
hlupe mi to nie je a hlupe to zjavne nebyva ani tomu chlapovi, kedze aj on zvykne "pokukovat" vsak ideme okolo seba, usmejeme sa a zivot ide dalej nie? neberiem to ako montovanie do cudzieho vztahu ako tu uz odznelo
Fí-ha. ďakujem za vaše odpovede...ani mne sa to ešte nestalo. Len raz som sa rozprávala o tom s priateľom a on bol toho názoru že proste chalanom je to jedno, že sa pozre aj tak - zadaná/nezadaná...ja som mu tvrdila že určite nie, že ked niekto niekoho s niekým smiley:, vidí, tak proste vie že ten človej je zadaný, tak mne osobne by bolo asi divné na niekoho čumieť, kto má práve pri sebe frajerku. (aj keby nemal, tak sa to nepatrí.)
nerieším to...pretože s takou osobou,ktorá by bola schopná niekoho poslať k vode preto,že sa vyskytne niekto krajší alebo sympatickejší nechcem nič mať,pretože by mohla spraviť mne to isté.
no musím priznať, že raz sa mi stalo, že sa mi páčila aj baba aj chalan :/ tak som sa na nich nenápadne pozrela aj druhýkrát a potom som hľadela opačným smerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a dalsia vec.. zo zasady sa nikdy nemontujem druhym do vztahu
Pozeranie este nikoho nezabilo