ak sme cez vikend doma zo skoly a sme spolu, tak vacsinou som u nich doma a pomaham jej v dome..varit, upratovat atd (kvoli tomu, ze jej mama chodi do zahranicia na 2-tyzdnovky) a nechcem aby tam robila vsetko sama..
a cez tyzden sme v skole takze skola a potom bud na prechadzku, alebo do tesca/OC, obzerame si hracky, knihy, oblecenie..najcastejsie chodime do dracika a hovorime si, co chceme
tak sa pomaly ponudievame, vačšinou len ležime, rozprávame sa, filmy si pozrieme fakt málokedy, lebo mna nič nebaví ( ), zahrame si spoločensku hru..a potom von chodime, cez leto sa poprechadzať pod horu alebo autom o par dedin dalej a prechadzame sa v tej dedine, na pizzu, na čaj
Hmmm...chodievame na prechadzkyyy, venujeme sa jeden druhemu ( ) rozprávame sa, ideme so psom von, alebo ideme jeden k druhemu domov...filmy nejako nepozerávame lebo máme dost rozdielne chute , alebo sa ideme niekam najesť..a tak si žijeme. Aha áno. A občas hráme spoločenské hry, ale to vždy prehrám a ofučim sa, tak to už nejak neprektizujeme.
Cez. Tyzden som na intraku a stretavame sa po skole, vecer..tak to sa prechadzame, rozpravame sem-tam chodime po obchodoch a tak..a ked sme spolu cez den ked neni skola tak to spime jeden o druheho takze dlllho spime, alebo skor lenosime v posteli a potom barco kukame telku film, hrali sme uz aj damu, ideme do mesta..vzdy si naplanujeme nejaku kulturno spolocensku akciu ale nie vzdy vyjde, neviem kazdy den je predsa iny
rozprávame sa, pozeráme filmy, často hráme karty, šticujeme sa a bijeme, hráme spoločenské hry, hráme počítačové hry, chodievame na "rande" .... teraz sa dohadujeme či ideme na nohavicov koncert... tak klasicky asi
my sme priam neskutocne mnozstvo z volneho casu schopny stravit tulenim sa k sebe.. rozpravanim... ale studujeme to iste casto sa spolu ucime, v lete sme von chodievali teraz v zime ma to nelaka, filmy malicko, sem tam nejake serialy... a obcas si vymyslime nieco ako rande ale to tiez malo. aj sme si spolu varili ale ja som strasny mantaka hanbim sa ked varim a neviem... ine ma nenapada
ahojte, moj dotaz presne nepatri do tohto fora, ale suvisi s tym, ako stravit vikend s priatelom... prosim poradte mi, chceli by sme ho stravit niekde v prirode, na chate, v penzione, to je jedno, nie velmi daleko bud od Bratislavy alebo Banskej Bystrice, a čo je najdolezitejsie, za prijatelnu cenu obaja sme totiz studenti a velmi si rozhadzovanie penazi dovolit nemozeme prosim, som velmi zufala, pretoze zatial sa mi este nepodarilo nic take najst, budem rada ak mi niekto poradi mozno aj z vlastnej skusenosti, dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@12 my tiez do tesca, ale do dracika nechce ist!!
ale nie, zapacilo sa mi ako pridavate to -ys ku konci a v niektorych slovach to znie super
hyhyhy
a som rad, ze sa ti troseno pacia moje ysizmy