Do štvrtku sme sa normálne učili, pretože vtedy sa mali zaokrúhľovať známky, ale v podstate sme tento posledný týždeň len pozerali filmy, na niektorých hodinách (informa, geo) sme sa dozvedeli ešte nejaké zaujímavé veci, pomáhali sme triednej s papierovačkami a tak. Včera bola Gymnaziáda, v pondelok a utorok sme na výlete a v stredu dostávame knihy.
vo štvrtok a v piatok sme pomáhali triednej v sklade učebníc... no v piatok som bola úplne mŕtva z toho..celý deň som lietala po triedach, roznášala sady kníh a ešte aj riešila vzťahy hrozné!
my sme sa do štvrtka ako tak ešte učili, teraz v piatok sme odovzdávali knihy. a nabudúci týždeň budeme do stredy asi celý čas hrať karty, poprípade stavať domčeky z kariet , vyfarbovať štvorčeky v štvorčekovom papieri aby to vytváralo peknú farebnú šachovnicu, alebo hrať piškvorky my sme trieda psychopatov
väčšinou do nej nechodím ale nie. No proste mi teraz na konci roka dali samé prehliadky a bla bla bla aby som nevymeškávala školu .... takže teraz ju vymeškávam v jednom kuse a keď som náhodou tam, tak si čarbem do zošita alebo počúvam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov