pocity menejcennosti a zbytočnosti či priam vyslovenej škodlivosti ľuďom ktorých mám rád si potom riešim v diskusiách na ľuďoch ktorých nemám rád alebo k nim necítim nič.
nabijem sa optimizmom a rozdam ho, kym sa zas nenabijem ... cvicim ... tvorim ... ratam matiku ... pustim si epicku hudbu a programujem ... smejem sa, casto ... robim zo seba debila a tesim sa z toho ... toho je celkovo viac
Ja som typ človeka čo si všetko premyslí a do detailov naplánuje ... nieje to vždy veľmi rozumné, avšak ja sa cítim dobre, keď mi všetko vychádza podľa toho môjho harmonogramu ... stihnem všetko čo mám, všetko vyriešim a ešte mi zostane čas na nejaké tie svojské hlúposti
V poslednom čase som urobila hlavne to, že som sa prestala stresovať z písomiek a skúšok. Začala som byť viac otvorenejšia a nenechávam sa ovplyvňovať inými. Som sama sebou a rozmýšľam pozitívne. Venujem sa svojim záujmom...
V prvom rade verím v Boha. A tie ďalšie veci... Veľa robí i to, že som človek, ktorý sa teší z maličkostí, som milá k ľuďom... Ale v poslednom čase sa necítim práve plnohodnotne, spokojná so svojim životom a smerom, ktorým sa uberám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Byť za vodou , nemať existenčné otázky a užívať si život.
málokedy mi to ide.
pocity menejcennosti a zbytočnosti či priam vyslovenej škodlivosti ľuďom ktorých mám rád si potom riešim v diskusiách na ľuďoch ktorých nemám rád alebo k nim necítim nič.