Určite každý z Vás pozná ten pocit, keď je unavený...Musíte sa učiť, ísť do práce alebo na doučovanie, ktoré vyžaduje 100percentné sústredenie.. Ja ako "nekávičkár" tú únavu poznám dôverne
Čo by ste odporučili pre tých, ktorý kávu nepijú a colu(r
mne obcas pomoze, ked sa nadopujem sladkym, predsa len je to ista energia. ale inak asi len nejaky poobednajsi spanok. alebo potom, ak vsetko zlyha, tak len sebazaprenie. ked clovek potrebuje, vie sa nastartovat a vydolovat aj posledne zvysky energie
ja ako kávičkár to tiež poznám dôverne asi tak 4 pikolá by som potrebovala, aj to nie je isté, či ma to nakopne jedine spánok, určite nie nejaké sračky energeťáky.
Najlepšie by bolo keby si chodli spať a vstával si v rovnákú hodinu ale to je (aspoň pre mňa ťažké dodržiavať).Vraj pomáha zelený čaj ale ja radšej kávičkujem xD
Dlhodobej únavy sa zbavíš len zmenou životného štýlu. Dostatok spánku, pohybu, odpočinku, ovocia a zeleniny robí priam zázraky. A inak spomínaný silný čierny alebo zelený čaj alebo maté. Čokoláda a cukor všeobecne má tiež silný povzbudzujúci účinok, ale ten trvá len krátko a potom si ešte viac unavený, takže pozor na to. A hlavným zdrojom energie je pozitívne myslenie a vášeň pre to, čo robíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kava je mnam