prvý dojem hovorí za všetko..a v poslednej dobe sa o tom presviedčam dost často..ale keby som mala vybrať nejaké časti tela ktoré sa mi páčia určite je to zadok, široké ramená a chrbát a možu byt aj vypracované ruky UFC fighter
prvé čo si na chalanovi všimnem je tvár- prichádzam do varu, aj je chalan zarastený!!! druhé čo si všímam je pozadie chalana- ako ukáže jeho zadok v rifliach - tesných gatiach a napokon jeho výraz osobnosti, či je totálne vytočený alebo je normálny, ako chodí, ako sa správa, hovorí a či rozhadzuje rukami alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale inak celkovo nejake energeticko vasnive ziarenie z ktoreho budem paf,potrebuje
Skor ide o celkový vzhlad a charizmu. Oči, tvarička postava a pusa ale aj to ako sa správa, či sa často smeje a povaha
No dobre, aj ruky
Ide len o prvý dojem, o to, komu sa čo páči... a kto čo preferuje...
Poznám niekoľko prápadov, kedy je pár niečo ako (na spôsob rozprávky) - krásny a zviera - kráska a zviera - krásny a krásny - zviera a zviera....
Ide predsa o to, čo cítite k tomu človeku, nakoniec si začnete vážiť iné hodnoty, než len to, kto ako vyzerá...
To pochopia aj tí, ktorí teraz ohrňajú nos nad tými, ktorí nevyzerajú sexi... a pekne..., potom aj oni pochopia, že vzťah je aj o inom...
@Emoboy112 tak tak a niektori viac nez len daju...
omg toto som založil ja? neberte ma vážne, bolo to dávno